Bubbelpool trädgården

  • Patrik Skriven av
  • 28/09/2018
  • Betygsätt den här artikeln
    (0 röster)
  • Läs 293 gånger

Bubbelpool trädgården

Bada bubbel på kvällarna

Att efter en lång arbetsdag sjunka ner i en bubbelpool (spabad) är något av det skönaste man kan göra med kläderna på. Idagsläget finns över 100 olika märken av spabad varav ungefär 5-6 stycken är av premiumkvalité.
Övrigt förekommande på marknaden ligger i mellanklass eller asien-import. Generellt gäller att om märket på spabadet funnits i Sverige ca 20 år så kan man lita på att man får kvalité. De spabad som säljs utan godkänd CE märkning är livsfarliga att sätta sig i och ska i största möjliga mån undvikas.

Inkoppling av spabadet brukar ske med 1-fas eller 2-fas och ibland även med 3-fas allt beroende på vilken utrustning man har installerat. Vi på Poolbyggarna AB har sålt och servat spabad sedan mitten av 90-talet. Här kan du läsa mer om våra spabad från Hydropool.

spabadmiljo

Poolbyggarna AB har sålt och hjälpt kunder med spabadsköp i över 20 år. Vi har utbildning och teknkisk kompetens för de största märkena på marknaden såsom Dimension One, Sundance Spa, Hydropool med mera. De  vanligaste komponenterna har vi på vår servicehylla och kan ofta hjälpa dig som kund inom 7 dagar. Om ditt spabd frusit sönder så är det oftast hemförsäkringen som går in och täcker kostnaderna om badet är relativt nytt max 2-5 år.

Vad krävs för att installera en bubbelpool?

En elektrikers ska koppla in ert spabad. Han installerar också en kopplingshandske samt en jordfelsbrytare så att en servicetekniker lätt kan bryta strömmen. Underlaget till spabadet behöver inte mer än en jämn yta - sand, gräs eller lera spelar ingen roll. Det som inte blir bra vid första fyllningen av vatten korrigerar man när man byter vatten. Vatten fyller man på från sin vanliga vattenslang.

{youtube}https://youtu.be/LX-Vws5YiNc{/youtube}

Vår syster-sida www.spabad.se har mer information om våra spabad samt lösningar för dig med frågor kring spabad.

spabad

Senaste ändrad måndag, 01 oktober 2018 07:24
Mer i den här kategorin: Bygglov för pool »
© 2019 Poolbyggarna AB. All Rights Reserved. Designed av Patrik Pettersson