Kostnad bygga pool med trädäck

  • Patrik Skriven av
  • 01/10/2018
  • Betygsätt den här artikeln
    (0 röster)
  • Läs 390 gånger

Kostnad bygga pool med trädäck

Pool med trädäck

Att anlägga en pool samt ett trädäck är något som förgyller din tomt och gör alla berörda involverade. Priset och kostnader ska ställas mot vad du får för garantier och kvalité. Om vi börjar med ett klassiskt poolpaket - utan några extra lull-lull så ligger baspriset på ungerfär 100.000 kronor.
Ett trädäck som ska omgärda poolen ligger någonstans runt 12-15.000 kronor för reglar och överliggare. Pool med trästomme har funnits i Sverige i över 50 år, och är ett mycket lyckat koncept. Trästomme pool gör att du oavsett kunskap kan bygga själv eller ta hjälp av en duktig fackman. En pool trästomme görs oftast i NTR A och det betyder att din stomme har många års livslängd.

I vårt sortiment har vi trästommar som är extra lämpliga för just trädäck. Den som ligger oss närmast runt hjärtat är den vi kallar för Silverstomme. Den har stående reglar c/c ca 40cm där du på utsida pool enkelt kan lägga en tvärregler och skråspika för fortsatt trall-läggning. Din pool kommer ju inte att flytta på sig, så det är ett riktigt bra ankare för just trall. 

Silverstomme

Detta är vår rejälaste stomme. Denna har många gjort till sin personliga favorit. Vår Silverstomme innehåller dubbelt så mycket A-klassat virke som övriga modeller. Den går utmärkt att bygga själv eller om man önskar få hjälp med montaget. Den kommer färdigkapad och A-klassad direkt från vår fabrik. Genom egentillverkning av stommarna kan vi hålla priset nere och kvalitén hög.

Det är något som är nog så viktigt när man ska göra en stor investering. Om du känner att Silverstommen är ditt val så behöver du inte känna att du ger dig in på okänt vatten - den är ypperlig för placering i nordiskt klimat. Denna kan stå något ovanför mark, om man vill, i snitt 30cm ovan mark. Om du vill ha ett prisförslag klicka här.

Silverstomme4x8Keyshot2017 04 11187

 

Guldstomme

Detta är vår klassiker och den modell vi säljer allra mest av. Vår Guldstomme är enkel samtidigt som konstruktionen är sofistikerad – Perfekt som familjepool och swimmingpool. Den går utmärkt att bygga själv, men vi kan självklart även hjälpa dig med montaget.
Den kompletta poolen kommer färdigkapad och A-klassad direkt från vår fabrik. Genom egentillverkning av stommarna kan vi hålla priset lågt och kvalitén hög. Det är något som är nog så viktigt när man ska göra en stor investering. Om du vill ha ett prisförslag klicka här.

Guldstomme4x820

Senaste ändrad måndag, 01 oktober 2018 13:27
© 2019 Poolbyggarna AB. All Rights Reserved. Designed av Patrik Pettersson