ÅRET-RUNT-POOL - SWIMSPA

Året-runt-poolen är den perfekta poolen och den perfekta träningsanläggningen. En produkt som lämpar sig för året-runt-bruk, veckans alla dagar och självklart dygnet runt.

Med både sittplatser och en yta där du kan simma ger året runt-poolen från Hydropool dig det bästa av flera världar. Det är en bubbelpool, swimmingpool, gym och spabad i ett - året runt - utomhus. Priset ligger i ungefär samma klass som en swimmingpool. Så varför inte satsa på en pool där du kan bada utomhus året runt?

Året-runt-poolen är en exklusiv kombinerad träningsanläggning och spabad, vilket ger rum för både avkoppling och motion. Ett utmärkt alternativ för såväl simträning som rehabiliteringsträning. Året-runt-poolen ger dig möjligheten att med jetströmmen som motstånd i vattnet kunna simma på samma plats utan onödiga vändningar. För dig som går i pooltankar är detta ett mycket bra alternativ då det är en pool som inte är begränsad till sommarmånaderna och som dessutom kräver mindre yta.

Värmen i vattnet är ställbar upp till dryga 40 grader, så du kan utan problem simma eller bada bubbelpool utomhus mitt i vintern. Med ett litet tillval i form av en by-pass kan vi koppla in en värmepump för att ytterligare sänka driftskostnaden. Kom gärna in i vår butik och låt oss visa dig hur din framtid kan se ut!

MONTAGE

AQUAPRO - REVOLUTION INOM MOTION

För dig som väljer en året-runt-pool från vår serie AquaTrainer finns möjlighet att kunna uppgradera sin AquaFlex Current Control till en AquaPro Control. Med AquaPro kommer du att kunna se många fler detaljer kring din simträning, så som tid, distans och hur många kalorier du bränt.

Men ett enkelt knapptryck kan du ställa in 10 olika fartnivåer, uppvärmningsfunktion, quick-start samt pausfunktion. Allt för att göra din träning roligare och framförallt lättare. Tala med oss så hjälper vi dig konfigurera din året runt-pool precis som du vill ha den.

AquaPro träningsteknik för Swimspa

VÅRA SWIMSPA MODELLER

Vi erbjuder två serier & en liten modell för olika världar av avkoppling.
Lite beroende på vad dina avsikter är för din framtida året runt-pool så har vi två serier att välja från. För dig som har siktet inställt på att träna aktivt och väldigt hårt så är det AquaTrainer-modellen som du ska titta på. Är du mer inriktad på normal träning som simning, gym, rörelse, avkoppling och relax så rekommenderar vi AquaSport-serien.

Alla baden kommer i ett fullt fungerande grundutförande. Därefter kan du konfigurera och skräddarsy med färger, pumpar, ljus och dofter med mera. Har du inte tid med ett besök får du gärna höra av dig till någon av våra säljare så hjälper vi till att skräddarsy en lösning åt dig.

Vårt minsta swimspa - AquaPlay SE12

Specialversion av vårt minsta året runt-pool. För dig som söker storleken men inte vill betala fullt så mycket.
Hör av dig till någon av våra säljare så berättar vi mera.
[AquaPlay SE12] 381x236x124cm. 3 säten.

Swimspa i kvällssol

AQUASPORT SERIEN

Generöst uttagna svängar gör det lätt att simma och leka i en AquaSport från Hydropool. Detta är modellserien som är perfekt för dig med nyckelord som lek, träning och relax.

[AquaSport 12fX]. 381x236x124cm. 3 säten.
[AquaSport 14fX] 442x236x124cm. 2 säten.
[AquaSport 16fX] 473x236x124cm. 2 säten.
[AquaSport 17fX] 533x236x124cm. 2 säten.
[AquaSport 19DTfX] 574x236x135cm. 4 säten.

AQUATRAINER SERIEN

Det finns flera olika tillval till din AquaTrainer som gör träningen till ett sant nöje. Bland annat hittar du vår specialjets AquaFlo-widestream som gör att du får en mycket behaglig simtur.

[AquaTrainer 14fX] 442x136x125cm. 2 säten.
[AquaTrainer 16fX] 473x236x125cm. 3 säten.
[AquaTrainer 17fX] 533x236x125. 2 säten.
[AquaTrainer 19DTfX] 574x236x135cm. 4 säten.

Slider

GENVÄG TILL ANDRA POOLSTOMMAR

GULDSTOMME

Vår populäraste poolstomme. En bra konstruktion som gör att alla kan bygga den. Bygg själv eller låt oss bygga poolen. Priser från 35.900:-

Glada fötter i en pool

SILVERSTOMME

En fiffiga poolkonstruktion som gör det lätt för dig som är själv-byggare eller bara vill ha en stabil pool. Priser från 45.900:-

Glad tjej i pool från Poolbyggarna AB

BRONSSTOMME

En stomme för dig som renoverar poolen och behöver en lösning som är smart. Pris från 35.900:-

Kvinna på badmadrass från Poolbyggarna AB

THERMOBLOCK

Betong är alltid starkast. Bästa valet för dig som placerar poolen ovanmark. Pris från 21.000:-

Badfamilj i en pool från Poolbyggarna AB
Slider

Vi bjuder på smarta tips för dig som letar pool. Du hittar information om hur du ska tänka kring placering av poolen, storlek på poolen, driftsekonomi, djup på poolen samt desinfektion.

Varför uppfinna hjulet igen? Vi har under våra 35 år samlat ihop de 12 smartaste tipsen för dig som ska köpa pool. Gå igenom våra tips så har du genast mycket mera på fötterna för att lyckas med din investering.

Vilka olika steg ingår i ett poolprojekt. Här lär du dig i stora drag vem som gör vad och vem som är ansvarig. Vi går igenom hur Poolbyggarna jobbar i projektet och ungefärliga hålltider. När du gått igenom det här sektionen så kommer din byggnation gå som en dröm.

Fyll i vårt formuläre som har de vanligaste förslagen på pool och dess detaljer. På ett par "klick" så har du en färsk offert i handen. Vi postar alltid PDF digital direkt hem till dig. Vill du hellre att vi postar - säg till så ordnar vi det.

För att lyckas få din pool och utrustning att hålla så länge som möjligt är det viktigt att man har ett generellt begrepp om vattenkemin i en pool. Under det här stycket redovisar vi lättfattligt hur du ska göra och tänka kring rutinerna.

I början kan poolen verka vara en komplicerad produkt. Men i själva verket är den ganska simpel - lär dig mer om hur den fungerar under vårt kapitel - Så fungerar en pool. Ge det 5 minuter av din tid så lovar vi att mycket blir tydligare.

Vi bjuder på smarta tips för dig som letar pool.

Varför uppfinna hjulet igen. Läs och lyckas direkt.

På ett par "klick" så har du en färsk offert i handen.

Vilka olika steg ingår i ett poolprojekt.

Hur fungerar en pool och varför. Vi reder ut begreppen.

Viktig del i ett poolägande är att ha bra vattenkvalité.

Poolbyggarna hjälper dig hitta rätt
Slider
© 2020 Poolbyggarna AB. All Rights Reserved. Designed av Patrik P.