BRONSSTOMME - RENOVERA

När poolen börjar närma sig 40 år - kanske tidigare om man fuskade när man byggde poolen - så kan behovet att renovera poolen dyka upp. För detta ändamål har vi skapat en unik lösning på problemet. Vår bronsstomme är lika enkel som smart. Och den fungerar - vi har över 20 års erfarenhet av att rädda äldre och sämre pooler.
Istället för att fylla igen poolgropen - låt oss tända liv i poolen på nytt.

Vacker poolvy från Järfälla.

Vi kallar vår lösning för Bronsstommen och har väldigt många nöjda kunder. Vanligtvis så besöker en säljare eller montör er för att uppskatta om det går att renovera poolen som ni har. Därefter görs en estimering och offert ges. När alla fått grönt ljus så beställer vi stommen från fabrik.

Vi använder samma A-klassade virke som i våra övriga poolkonstruktioner men här bygger vi ihop poolen i små delar som vi sedan syr ihop till en komplett lösning. Väljer du vår Bronsstomme så har du allt som behövs för att göra en gammal pool till ny och ingen kommer se skillnaden.

MONTAGE

I första anblicken av vår bronsstomme kan den se enkel ut, men ibland är det geniala väldigt enkelt - så är det. Då många av våra kollegor i branschen vill veta mer om vår bronsstomme kan vi inte avslöja för mycket - därav är vi lite mer sparsamma med bilder och ritningar.
För dig som är nyfiken får gärna besöka vår butik så går vi in på detaljnivå och förklarar varför det fungerar.

Renoverad pool Väddö
Bronsstomme från Poolbyggarna AB

PRISBILD

Paketen 3 x 6m till 5 x 10m kostar från 35.900:- till 56.000:-
Vi kan naturligtvis göra ett pris på andra storlekar efter dina mått. Hör av dig till oss så hjälper vi till. Ett paket innehåller virke, plywood, stag samt allt för att fästa ihop paketet. (frakt tillkommer)

KONSTRUKTION OCH ERFARENHET

n.

Att göra en poolkonstruktion hållbar och med sikte på att hålla många år kräver en del finurliga lösningar. Den här lösningen fungerar. Om du ska renovera din pool så bygger man en s.k. pool-i-poolen. När allt har kontrollmätts och allt stämmer går man på med såg och kapar ut för de pooldetaljer man köpt till. (eller använder de gamla befintliga)
För dig som har en pool och funderar på att renovera - den här stommen fungerar och sparar dig massor av pengar.

Glada gossar som hoppar i poolen samtidigt!
Slider

 

GENVÄG TILL ANDRA POOLSTOMMAR

GULDSTOMME

Vår populäraste poolstomme. En bra konstruktion som gör att alla kan bygga den. Bygg själv eller låt oss bygga poolen. Priser från 35.900:-

Glada fötter i en pool

SILVERSTOMME

En fiffiga poolkonstruktion som gör det lätt för dig som är själv-byggare eller bara vill ha en stabil pool. Priser från 45.900:-

Glad tjej i pool från Poolbyggarna AB

BRONSSTOMME

En stomme för dig som renoverar poolen och behöver en lösning som är smart. Pris från 35.900:-

Kvinna på badmadrass från Poolbyggarna AB

THERMOBLOCK

Betong är alltid starkast. Bästa valet för dig som placerar poolen ovanmark. Pris från 21.000:-

Badfamilj i en pool från Poolbyggarna AB
Slider

 

 

Vi bjuder på smarta tips för dig som letar pool. Du hittar information om hur du ska tänka kring placering av poolen, storlek på poolen, driftsekonomi, djup på poolen samt desinfektion.

Varför uppfinna hjulet igen? Vi har under våra 35 år samlat ihop de 12 smartaste tipsen för dig som ska köpa pool. Gå igenom våra tips så har du genast mycket mera på fötterna för att lyckas med din investering.

Vilka olika steg ingår i ett poolprojekt. Här lär du dig i stora drag vem som gör vad och vem som är ansvarig. Vi går igenom hur Poolbyggarna jobbar i projektet och ungefärliga hålltider. När du gått igenom det här sektionen så kommer din byggnation gå som en dröm.

Fyll i vårt formuläre som har de vanligaste förslagen på pool och dess detaljer. På ett par "klick" så har du en färsk offert i handen. Vi postar alltid PDF digital direkt hem till dig. Vill du hellre att vi postar - säg till så ordnar vi det.

För att lyckas få din pool och utrustning att hålla så länge som möjligt är det viktigt att man har ett generellt begrepp om vattenkemin i en pool. Under det här stycket redovisar vi lättfattligt hur du ska göra och tänka kring rutinerna.

I början kan poolen verka vara en komplicerad produkt. Men i själva verket är den ganska simpel - lär dig mer om hur den fungerar under vårt kapitel - Så fungerar en pool. Ge det 5 minuter av din tid så lovar vi att mycket blir tydligare.

Vi bjuder på smarta tips för dig som letar pool.

Varför uppfinna hjulet igen. Läs och lyckas direkt.

På ett par "klick" så har du en färsk offert i handen.

Vilka olika steg ingår i ett poolprojekt.

Hur fungerar en pool och varför. Vi reder ut begreppen.

Viktig del i ett poolägande är att ha bra vattenkvalité.

Poolbyggarna hjälper dig hitta rätt
Slider
© 2020 Poolbyggarna AB. All Rights Reserved. Designed av Patrik P.