Bronstomme text

BRONSSTOMME
BRA FÖR RENOVERING

När poolen börjar närma sig 40 år - kanske tidigare om man fuskade när man byggde poolen - så kan behovet att renovera poolen dyka upp. För detta ändamål har vi skapat en unik lösning på problemet. Vår bronsstomme är lika enkel som smart. Och den fungerar - vi har över 30 års erfarenhet av att rädda äldre och sämre pooler. Istället för att fylla igen poolgropen - låt oss tända liv i poolen på nytt.

Vi kallar vår lösning för Bronsstommen och har väldigt många nöjda kunder. Vanligtvis så besöker en säljare eller montör er för att uppskatta om det går att renovera poolen som ni har. Därefter görs en estimering och offert ges. När alla fått grönt ljus så beställer vi stommen från fabrik.

MONTAGE

Vi använder samma A-klassade virke som i våra övriga poolkonstruktioner men här bygger vi ihop poolen i små delar som vi sedan syr ihop till en komplett lösning.

Väljer du vår Bronsstomme så har du allt som behövs för att göra en gammal pool till ny och ingen kommer se skillnaden.

I första anblicken av vår bronsstomme kan den se enkel ut, men ibland är det geniala väldigt enkelt - så är det. Då många av våra kollegor i branschen vill veta mer om vår bronsstomme kan vi inte avslöja för mycket - därav är vi lite mer sparsamma med bilder och ritningar.
För dig som är nyfiken får gärna besöka vår butik så går vi in på detaljnivå och förklarar varför det fungerar.

KONSTRUKTION OCH ERFARENHET

n.

Att göra en poolkonstruktion hållbar och med sikte på att hålla många år kräver en del finurliga lösningar. Den här lösningen fungerar. Om du ska renovera din pool så bygger man en s.k. pool-i-poolen. När allt har kontrollmätts och allt stämmer går man på med såg och kapar ut för de pooldetaljer man köpt till. (eller använder de gamla befintliga)
För dig som har en pool och funderar på att renovera - den här stommen fungerar och sparar dig massor av pengar.

Vacker poolvy från Järfälla.

Prisförslag

Vi börjar med dina kontaktuppgifter så att vi kan återkoppla med ert prisförslag.


captcha

 

© 2021 Poolbyggarna AB. All Rights Reserved. Patrik P.