GLASFIBERSTOMME

Våra glasfiberstommar är gjorda av fiberglaslaminat (TUV) vilket är ett extremt hållbart material. Man räknar med en livstid på minst 80 år. Den består av 10 lager för att säkerställa en hög kvalité, med optimal finish. Ingjutet i fibern har vi också ram av metall för att stadga upp och hålla formen. (väldigt viktigt vid leverans). Utsida av poolen är belagd med polyurethane för att isolera och behålla värmen i poolen. Man har också på vår begäran en extra isolering i botten av poolen, för att skydda mot kyla.

Våra modeller finns i fem härliga färger och görs i Europa med fingertoppskänsla för nordiskt klimat. Standardfärger är vit och blå. Övriga färger Metallic Sand, Light Metallic Blue samt Cream är beställningsvara.

Familjepoolen från Poolbyggarna AB

Utöver vårt standard sortiment av glasfiberpooler
har vi även ett 20-tal ytterligare modeller som kan fås mot fabriksbeställning.
Fråga din säljare om mer information.

Utöver vårt standard sortiment av glasfiberpooler
har vi även ett 20-tal ytterligare modeller som kan fås mot fabriksbeställning.
Fråga din säljare om mer information.

Garantier för våra glasfiberpooler
-Färg 2 år
-Osmosis 5 år
-Konstruktion 15 år

MONTAGE

VÅRA MODELLER

ASPEN
Storlek 3.15 x 7.50 x 1.50m. Finns i färgerna blå och vit. (Blå lagervara) Helgavel trappa i olika nivåer på ena kortsidan. Många steg ger plats för många rumpor.
Pris från: 95 915 kronor

Aspen glasfiberpool från Poolbyggarna AB

COLORADO
Storlek 3.75 x 8.00 x 1.50m. Finns i färgerna blå och vit. (Blå lagervara) Hörntrappa för att diskret ta sig i och ur poolen. Mycket estetisk.
Pris från: 127 456 kronor.

Colorado glasfiberpool från Poolbyggarna AB

MANHATTAN
Storlek 3.20 x 8.40 x 1.55m. Finns i färgerna blå och vit. (Blå lagervara) Den klassiska romand-end trappan på en kortsida för läsning av kvällstidningen. Mycket populär.
Pris från: 101 370 kronor.

Manhattan glasfiberpool från Poolbyggarna AB

MONTECITO
Storlek 3.00 x 7.60 x 1.50m. Finns i färgerna blå och vit. (Blå lagervara) Specialhörntrappa där trappstegen går inåt efter en långsida. Tar minimalt med plats och ger utrymme för lek och spel.
Pris från: 92 219 kronor.

Montecito glasfiberpool från Poolbyggarna AB

SOHO
Storlek 3.20 x 7.70 x 1.55m. Finns i färgerna blå och vit. (Blå lagervara) Trappor som en klättervägg, denna livar upp hela sällskapet. Vem tar sig upp snabbast? och vilken väg går fortast.
Pris från: 88 645 kronor.

Soho glasfiberpool från Poolbyggarna AB
Slider

GENVÄG TILL ANDRA POOLSTOMMAR

GULDSTOMME

Vår populäraste poolstomme. En bra konstruktion som gör att alla kan bygga den. Bygg själv eller låt oss bygga poolen. Priser från 35.900:-

Glada fötter i en pool

SILVERSTOMME

En fiffiga poolkonstruktion som gör det lätt för dig som är själv-byggare eller bara vill ha en stabil pool. Priser från 45.900:-

Glad tjej i pool från Poolbyggarna AB

BRONSSTOMME

En stomme för dig som renoverar poolen och behöver en lösning som är smart. Pris från 35.900:-

Kvinna på badmadrass från Poolbyggarna AB

THERMOBLOCK

Betong är alltid starkast. Bästa valet för dig som placerar poolen ovanmark. Pris från 21.000:-

Badfamilj i en pool från Poolbyggarna AB
Slider

Vi bjuder på smarta tips för dig som letar pool. Du hittar information om hur du ska tänka kring placering av poolen, storlek på poolen, driftsekonomi, djup på poolen samt desinfektion.

Varför uppfinna hjulet igen? Vi har under våra 35 år samlat ihop de 12 smartaste tipsen för dig som ska köpa pool. Gå igenom våra tips så har du genast mycket mera på fötterna för att lyckas med din investering.

Vilka olika steg ingår i ett poolprojekt. Här lär du dig i stora drag vem som gör vad och vem som är ansvarig. Vi går igenom hur Poolbyggarna jobbar i projektet och ungefärliga hålltider. När du gått igenom det här sektionen så kommer din byggnation gå som en dröm.

Fyll i vårt formuläre som har de vanligaste förslagen på pool och dess detaljer. På ett par "klick" så har du en färsk offert i handen. Vi postar alltid PDF digital direkt hem till dig. Vill du hellre att vi postar - säg till så ordnar vi det.

För att lyckas få din pool och utrustning att hålla så länge som möjligt är det viktigt att man har ett generellt begrepp om vattenkemin i en pool. Under det här stycket redovisar vi lättfattligt hur du ska göra och tänka kring rutinerna.

I början kan poolen verka vara en komplicerad produkt. Men i själva verket är den ganska simpel - lär dig mer om hur den fungerar under vårt kapitel - Så fungerar en pool. Ge det 5 minuter av din tid så lovar vi att mycket blir tydligare.

Vi bjuder på smarta tips för dig som letar pool.

Varför uppfinna hjulet igen. Läs och lyckas direkt.

På ett par "klick" så har du en färsk offert i handen.

Vilka olika steg ingår i ett poolprojekt.

Hur fungerar en pool och varför. Vi reder ut begreppen.

Viktig del i ett poolägande är att ha bra vattenkvalité.

Poolbyggarna hjälper dig hitta rätt
Slider

 

© 2020 Poolbyggarna AB. All Rights Reserved. Designed av Patrik P.