Glasfiber text

POOL AV GLASFIBER

Våra glasfiberstommar är gjorda av fiberglaslaminat (TUV) vilket är ett extremt hållbart material.

Man räknar med en livstid på minst 80 år. Den består av 10 lager för att säkerställa en hög kvalité, med optimal finish. Ingjutet i fibern har vi också ram av metall för att stadga upp och hålla formen. (väldigt viktigt vid leverans). Utsida av poolen är belagd med polyurethane för att isolera och behålla värmen i poolen. Man har också på vår begäran en extra isolering i botten av poolen, för att skydda mot kyla.

Våra modeller finns i fem härliga färger och görs i Europa med fingertoppskänsla för nordiskt klimat. Standardfärger är vit och blå. Övriga färger Metallic Sand, Light Metallic Blue samt Cream är beställningsvara.Utöver vårt standard sortiment av glasfiberpooler
Garantier för våra glasfiberpooler
-Färg 2 år
-Osmosis 5 år
-Konstruktion 15 år

MONTAGE

VÅRA MODELLER

Aspen glasfiberpool från Poolbyggarna AB

ASPEN
Storlek 3.15 x 7.50 x 1.50m. Finns i färgerna blå och vit. (Blå lagervara) Helgavel trappa i olika nivåer på ena kortsidan. Många steg ger plats för många rumpor.

Colorado glasfiberpool från Poolbyggarna AB

COLORADO
Storlek 3.75 x 8.00 x 1.50m. Finns i färgerna blå och vit. (Blå lagervara) Hörntrappa för att diskret ta sig i och ur poolen. Mycket estetisk.

Manhattan glasfiberpool från Poolbyggarna AB

MANHATTAN
Storlek 3.20 x 8.40 x 1.55m. Finns i färgerna blå och vit. (Blå lagervara) Den klassiska romand-end trappan på en kortsida för läsning av kvällstidningen. Mycket populär.

Montecito glasfiberpool från Poolbyggarna AB

MONTECITO
Storlek 3.00 x 7.60 x 1.50m. Finns i färgerna blå och vit. (Blå lagervara) Specialhörntrappa där trappstegen går inåt efter en långsida. Tar minimalt med plats och ger utrymme för lek och spel.

Soho glasfiberpool från Poolbyggarna AB

SOHO
Storlek 3.20 x 7.70 x 1.55m. Finns i färgerna blå och vit. (Blå lagervara) Trappor som en klättervägg, denna livar upp hela sällskapet. Vem tar sig upp snabbast? och vilken väg går fortast.

Prisförslag

Vi börjar med dina kontaktuppgifter så att vi kan återkoppla med ert prisförslag.


captcha

 

© 2021 Poolbyggarna AB. All Rights Reserved. Patrik P.