Guldstomme text

KLASSISK MARKPOOL
GULDSTOMME

Detta är vår klassiker och den modell vi säljer mest av. Vår Guldstomme har 1000-tals nöjda kunder över hela Sverige. Perfekt som familjepool och swimmingpool. Den går utmärkt att bygga själv, men vi kan självklart även hjälpa dig med montaget. Djupet på poolen är 1.50m. Vi kan bygga i vilken storlek du vill.

Den kompletta poolen kommer färdigkapad och A-klassad direkt från vår fabrik. Genom egentillverkning av stommarna kan vi hålla priset lågt och kvalitén hög. Det är något som är nog så viktigt när man ska göra en stor investering.
Väljer du vår Guldstomme så behöver du inte känna att du ger dig in på okänt vatten. Önskar du en pool i trädgården så är denna optimal för vårt nordiska klimat. Den ska placeras helt nergrävd i mark för att göra mest nytta konstruktionsmässigt. Vi har också under vintern 2018 uppgraderat stommen och gjort den bättre och smartare.

För dig som vill/kan så går det utmärkt att själv bygga vår klassiska markpool hemma och spara hela beloppet för montaget. Alternativt om du vill spara ryggen så hjälper vi dig att bygga klart poolen på en vecka eller två. Du bestämmer själv - vi hjälper dig.

MONTAGE

Fördelen med att få poolen monterad från oss på Poolbyggarna är att vi står för garantierna på montaget om något skulle hända de första åren. Kostnaden för montaget får du i samband med att du begär en offert från oss. Hos oss får du bättre priser jämfört med våra kollegor i branschen.

Färdigkapade paktet finns för alla möjliga storlekar, även specialmått.
Ett paket innehåller virke, plywood, konsoler samt allt för att fästa ihop paketet. Vi kan naturligtvis göra ett pris på andra storlekar efter dina mått. Hör av dig till oss så hjälper vi till.

Pool i Järfälla med trappa
Pool i Järfälla med trappa
Pool i Järfälla med trappa

KONSTRUKTION OCH ERFARENHET

Att göra en poolkonstruktion hållbar och med sikte på att hålla många år kräver en del finurliga lösningar. Den lösning som vi erbjuder har sålts i mer än 40 år.
Den kan som mest sticka upp ur marken 15-19 cm. Behöver motfyllnad.

Konstruktionen innebär att man reser ett antal förkonfigurerade delar av poolstommen, varvid man låser dessa i våra konsoler som är galvaniserade. När bottenreglar och konsoler är låsta går man vidare och reser liggande reglar och plywoodskivor till man slutligen har fått ihop en "låda" som blir stommen till din familjepool.

När allt har kontrollmätts och allt stämmer så går man på med såg och kapar ut för de pooldetaljer man köpt till. Det går lätt att anpassa vår Guldstomme till att knyta an till ett befintligt altandäck och ändå får en nedgrävd pool som håller under många år. I vår montageanvisning får du alla detaljer som behövs för att få det snyggt och bra.

Pool i Järfälla med trappa

  

Prisförslag

Vi börjar med dina kontaktuppgifter så att vi kan återkoppla med ert prisförslag.


captcha

© 2021 Poolbyggarna AB. All Rights Reserved. Patrik P.