Slide 1
Image is not available

STOR AFFÄR

Att köpa pool är en stor affär. Därför är du alltid välkommen till oss för fri rådgivning över en kopp kaffe. Tar du med dig en markritning kan vi tillsammans skissa fram förslag på din pool. Vi kan till och med göra hembesök om din tomt är riktigt udda. Frågorna är många. Hur ska poolen ligga? hur stor?

Slide 2
Image is not available
TYDLIGHET

Inget ska vara oklart när det gäller offerter, tider eller fakturor. Och det är viktigt att du förstår både fördelar som nackdelar i ditt val av pool. Kanske kan inte din dröm bli verklighet på grund av markproblem eller kostnader. Men eftersom vi är tydliga från början kan vi guida dig fram till en pool så nära drömmen som möjligt. När vi är överens har du en offert i handen inom ett par timmar.

Slide 3
Image is not available
HÖG KVALITÉ

Alla produkter som används till pooler får leva i en tuff miljö. Vi tillverkar våra egna poolstommar själva för att kunna garantera att de är konstruerade för klimat- och markförutsättningar i Sverige. Och när det gäller pumpar och övrig materiel rekommenderar vi bara det som håller tillräckligt hög kvalité. Glädjen med en pool grumlas snabbt om något inte fungerar som utlovat - stort som litet.

Slide 4
Image is not available
BRA AFFÄR

Köper du pool av oss ska du inte bara känna att du får hög kvalité, du ska också känna att du gör en bra affär. Ser du att en pump eller annan produkt har lägre pris någon annanstans sänker vi priset till motsvarande nivå. Gäller vid offertläggning. (Det var vi först med i Sverige!)

Slide 5
Image is not available
GARANTI

Vi är ensamma om att erbjuda ett 3 årigt garantiskydd/paket som ersätter felaktig produkt. Dessutom har vi 15 års garanti på våra stommar. Men tänk också på följande. Vi är ett av Sveriges största företag i branschen med över 30 år på nacken. Det hade aldrig varit möjligt om våra pooler inte levt upp till det vi utlovat.

Slide 6
Image is not available
EGET SORTIMENT

Vi har en butik med eget sortiment vilket innebär att vi kan sälja tillbehör till bra priser. Antingen handlar du av oss direkt över disk i vår butik (och samtidigt få lite tips och råd) eller så skickar vi varorna till dig som postpaket. Hos oss hittar du allt från litet till stort.

Slide 7
Image is not available
ISOLERING ÄR BRA

Vi är ensamma om att isolera våra pooler i botten och väggar. Det betyder att du kan driva din pool 3-6 grader varmare med samma värmekostnader som utan isolering. Eller när du väl isolerat kan du höja standardtemperatur +25 - +30 grader och njuta av din pool oavsett väderlek.

Slide 8
Image is not available
PROJEKTLEDNING

När du bestämt dig för att anlägga en pool så återstår att koordinera ihop alla bitar i projektet. Om du vill hjälper vi dig med projektledning. Vi ger dig gärna prisuppgifter på samtliga delmoment som kan uppstå och vi har kollegor i branschen som ger dig offert direkt om du hellre vill att de gör jobbet.

Slide 9
Image is not available
LEVERANS

Vi levererar oftast poolmaterialet snabbare än någon annan i branschen. Att bygga själva poolen tar högst två veckor. Om du lägger till grävtid, elarbeten och övrig montering ska du inte behöva vänta mer än två månader från beslut till första dopp.

Slide 10
Image is not available
BETALNING

Vi ger dig full kontroll på betalningen. Handpenning betalar du vid orderläggning. Materialet betalar du fem dagar före leverans. Övriga arbeten faktureras separat från leverantör och oftast i efterskott.

Slide 11
Image is not available
BESIKTNING

När din pool är färdig ska du kunna njuta av den utan problem i decennier. När ni köper montage av oss, så besiktar vi poolen tillsammans med er och går igenom kärn-komponenterna. Vi lämnar också över information om din pool, material samt produkter som finns hos er. Vill du hoppa i vattnet direkt har vi tagit fram en snabbstart som med 10 steg visar hur poolen snabbt blir badklar.

Slide 12
Image is not available
SUPPORT

Du kan alltid ringa, mejla eller faxa oss om du har frågor, oavsett om det handlar om när du ska hälla i klor, eller om något inte verkar vara som det ska. Om du bygger själv är det bra att du kontaktar oss någon dag i förväg så att vi hinner ge dig ett svar.
Under helgerna går det lättast att mejla oss.

previous arrow
next arrow