SPABAD FRÅN HYDROPOOL

SPABAD FRÅN HYDROPOOL

Vi på Poolbyggarna AB jobbar ständigt på att förbättra oss och våra produkter. Efter många år har vi äntligen hittat ett spabadsmärke som är lika hängivet när det gäller hållbarhet, kvalité och garantier som vi på Poolbyggarna strävar efter. Vi har valt Hydropool som vår partner och plattform för våra swimspa, spabad och teknik.

För att göra det rättvist så har vi startat upp en dedikerad webbsida WWW.SPABAD.SE Den är fylld med all den information som ni kan tänkas behöva för att kunna göra det perfekta valet och hitta den perfekta modellen för just era behov.

Kom in så berättar vi mer varför Hydropool är ett riktigt bra märke och varför det är viktigt när du köper spabad. På vårt demogolv har vi minst 4-6 stycken spabad alla med olika utrustning och bestyckning så att du får prova och testa alla dessa olika funktioner.

SERENITY SERIEN

Hydropool spa nattbild

Ett spabad ur Hydropools Serenity-serie ger dig välbefinnande och erbjuder samtidigt den bästa hydroterapin i branschen. Vardagen kräver mer och mer av oss som personer. Skulle det inte vara skönt att kunna komma hem och koppla av i ditt eget spabad?

Ett spabad från Hydropool är mer än bara avkoppling, det är livsnjutning på högsta nivå. Oavsett var du placerar ditt Serenity-spabad från Hydropool, inom- eller utomhus, så kommer det att ge dig tid för det som är viktigt. Kom gärna in i vår butik och låt oss visa dig hur din framtid kan se ut.

SELFCLEAN SERIEN

Ett exempel på snygg baksida med ett Hydropool spa

Vår mest exklusiva serie av moderna självrengörande spabad från Hydropool. Om vi är helt ärliga så kräver vardagen mer och mer av oss som individer. Ett självrengörande utomhusspa ger dig en plats där du verkligen kan koppla av, utan att du behöver tänka på rengöringen efteråt.

Föreställ dig en "egen" plats, där du kan meditera, koppla av, stressa ner och njuta av tystnaden, med eller utan familj och vänner. Ett spabad är mer än bara avkoppling – det är livsnjutning på högsta nivå.

SWIMSPA SERIEN

Man som simmar i ett swimspa

En produkt som lämpar sig för året-runt-bruk, veckans alla dagar - dygnet runt. Den perfekta poolen & den perfekt träningsanläggningen. Med både sittplatser och en stor simdel ger swimspa det bästa av flera världar. Det är en bubbelbad, swimmingpool, gym, spabad, spa allt i ett. Priset ligger i ungefär samma klass som en swimmingpool. Så varför inte bada året runt?

Swimspa en exklusiv kombinerad träningsanläggning och ett spabad med rum för både avkoppling och träning. Ett utmärkt alternativ för såväl simträning som rehabiliteringsträning.

SPABAD FRÅN HYDROPOOL

Ett av Sveriges äldsta förekommande spabadsmärken. Byggs för hand i Toronto - Kanada och dubbeltestas innan de skickas ut till kunder. Spabaden kan skräddarsys från enkla modeller till mycket avancerade. Ett par saker som gör skillnaden gentemot andra förekommande märken:

Unik bottenrening
Patenterad finns bara hos Hydropool.
Större effekter på värmepatron
Stor elpatron tappar mindre värme på vintern än andra.
Kraftigare massagepumpar
Pumpar på 3- och 4 hästkrafter som standard, konkurrenter har 1-2 hästkrafter.
Stort lager
Produkter för direktleveranser.
Utbildad personal
Utbildad inom försäljning och teknik av Hydropool.

Poolbyggarna AB har alltid all personal utbildad i teknik eller försäljning från Hydropool på plats. Det betyder att du som kund alltid kan räkna med att få ett svar på din fråga.

Hydropool 770 baksida
Miljöbild på Hydropool spabad baksida hus
Slider

 

GENVÄG TILL ANDRA POOLSTOMMAR

GULDSTOMME

Vår populäraste poolstomme. En bra konstruktion som gör att alla kan bygga den. Bygg själv eller låt oss bygga poolen. Priser från 35.900:-

Glada fötter i en pool

SILVERSTOMME

En fiffiga poolkonstruktion som gör det lätt för dig som är själv-byggare eller bara vill ha en stabil pool. Priser från 45.900:-

Glad tjej i pool från Poolbyggarna AB

BRONSSTOMME

En stomme för dig som renoverar poolen och behöver en lösning som är smart. Pris från 35.900:-

Kvinna på badmadrass från Poolbyggarna AB

THERMOBLOCK

Betong är alltid starkast. Bästa valet för dig som placerar poolen ovanmark. Pris från 21.000:-

Badfamilj i en pool från Poolbyggarna AB
Slider

 

 

Vi bjuder på smarta tips för dig som letar pool. Du hittar information om hur du ska tänka kring placering av poolen, storlek på poolen, driftsekonomi, djup på poolen samt desinfektion.

Varför uppfinna hjulet igen? Vi har under våra 35 år samlat ihop de 12 smartaste tipsen för dig som ska köpa pool. Gå igenom våra tips så har du genast mycket mera på fötterna för att lyckas med din investering.

Vilka olika steg ingår i ett poolprojekt. Här lär du dig i stora drag vem som gör vad och vem som är ansvarig. Vi går igenom hur Poolbyggarna jobbar i projektet och ungefärliga hålltider. När du gått igenom det här sektionen så kommer din byggnation gå som en dröm.

Fyll i vårt formuläre som har de vanligaste förslagen på pool och dess detaljer. På ett par "klick" så har du en färsk offert i handen. Vi postar alltid PDF digital direkt hem till dig. Vill du hellre att vi postar - säg till så ordnar vi det.

För att lyckas få din pool och utrustning att hålla så länge som möjligt är det viktigt att man har ett generellt begrepp om vattenkemin i en pool. Under det här stycket redovisar vi lättfattligt hur du ska göra och tänka kring rutinerna.

I början kan poolen verka vara en komplicerad produkt. Men i själva verket är den ganska simpel - lär dig mer om hur den fungerar under vårt kapitel - Så fungerar en pool. Ge det 5 minuter av din tid så lovar vi att mycket blir tydligare.

Vi bjuder på smarta tips för dig som letar pool.

Varför uppfinna hjulet igen. Läs och lyckas direkt.

På ett par "klick" så har du en färsk offert i handen.

Vilka olika steg ingår i ett poolprojekt.

Hur fungerar en pool och varför. Vi reder ut begreppen.

Viktig del i ett poolägande är att ha bra vattenkvalité.

Poolbyggarna hjälper dig hitta rätt
Slider
© 2020 Poolbyggarna AB. All Rights Reserved. Designed av Patrik P.