GULDSTOMME

Detta är vår klassiker och den modell vi säljer allra mest av. Vår Guldstomme är enkel samtidigt som konstruktionen är sofistikerad – Perfekt som familjepool och swimmingpool. Den går utmärkt att bygga själv, men vi kan självklart även hjälpa dig med montaget.
Den kompletta poolen kommer färdigkapad och A-klassad direkt från vår fabrik. Genom egentillverkning av stommarna kan vi hålla priset lågt och kvalitén hög. Det är något som är nog så viktigt när man ska göra en stor investering.

Guldstomme sidovy från CAD.

Väljer du vår Guldstomme så behöver du inte känna att du ger dig in på okänt vatten. Önskar du en pool i trädgården så är denna optimal för vårt nordiska klimat. Den ska placeras helt nergrävd i mark för att göra mest nytta konstruktionsmässigt. Vi har också under vintern 2018 uppgraderat stommen och gjort den bättre och smartare.

För dig som vill/kan så går det utmärkt att själv bygga vår klassiska markpool hemma och spara hela beloppet för montaget. Alternativt om du vill spara ryggen så hjälper vi dig att bygga klart poolen på en vecka eller två. Du bestämmer själv - vi hjälper dig. Välkommen att kontakta oss för offert!

MONTAGE

Fördelen med att få poolen monterad från oss på Poolbyggarna är att vi står för garantierna på montaget om något skulle hända de första åren. Kostnaden för montaget får du i samband med att du begär en offert från oss. Hos oss får du bättre priser jämfört med våra kollegor i branschen.

Delvis monterad guldstomme från Poolbyggarna AB
Poolstomme CAD skiss för detaljbeskrivning

PRISBILD

Paketen 3 x 6m till 5 x 10m kostar från 35.900:- till 56.000:- (frakt tillkommer).
Ett paket innehåller virke, plywood, konsoler samt allt för att fästa ihop paketet. Vi kan naturligtvis göra ett pris på andra storlekar efter dina mått. Hör av dig till oss så hjälper vi till.

KONSTRUKTION OCH ERFARENHET

Att göra en poolkonstruktion hållbar och med sikte på att hålla många år kräver en del finurliga lösningar. Den lösning som vi erbjuder har sålts i mer än 40 år. Konstruktionen innebär att man reser ett antal förkonfigurerade delar av poolstommen, varvid man låser dessa i våra konsoler som är galvaniserade. När bottenreglar och konsoler är låsta går man vidare och reser liggande reglar och plywoodskivor till man slutligen har fått ihop en "låda" som blir stommen till din familjepool.
När allt har kontrollmätts och allt stämmer så går man på med såg och kapar ut för de pooldetaljer man köpt till. Det går lätt att anpassa vår Guldstomme till att knyta an till ett befintligt altandäck och ändå får en nedgrävd pool som håller under många år.
I vår montageanvisning får du alla detaljer som behövs för att få det snyggt och bra.

Pool i Järfälla med trappa
Slider

 

 

GENVÄG TILL ÖVRIGA STOMMAR

GULDSTOMME

Vår populäraste poolstomme. Den är enkel men samtidigt extremt fiffig. Bygg själv eller låt oss bygga. Priser från 35.900:-

Glada fötter i en pool

SILVERSTOMME

En fiffiga poolkonstruktion som gör det lätt för dig som är själv-byggare eller bara vill ha en stabil pool. Priser från 45.900:-

Glad tjej i pool från Poolbyggarna AB

BRONSSTOMME

En stomme för dig som renoverar poolen och behöver en lösning som är smart. Pris från 35.900:-

Kvinna på badmadrass från Poolbyggarna AB

THERMOBLOCK

Betong är alltid starkast. Bästa valet för dig som placerar poolen ovanmark.
Pris från 21.000:-

Badfamilj i en pool från Poolbyggarna AB
Slider

 

 

Vi bjuder på smarta tips för dig som letar pool.

Varför uppfinna hjulet igen. Läs och lyckas direkt.

På ett par "klick" så har du en färsk offert i handen.

Vilka olika steg ingår i ett poolprojekt.

Hur fungerar en pool och varför. Vi reder ut begreppen.

Viktig del i ett poolägande är att ha bra vattenkvalité.

Poolbyggarna hjälper dig hitta rätt
Slider

 

minilead 3

© 2019 Poolbyggarna AB. All Rights Reserved. Designed av Patrik Pettersson