Poolbyggarna AB

Staycation hemma

Ge dig själv ett alternativ som är bättre för plånboken och miljön.

4,3 av 5 på Google

4.6 av 5 i omdömen
AAA

Spara pengar - investera i en pool istället för korta semestrar

Vi lever i en tid där många av oss vill ha allt och vill ha det nu. Kortsemestrar är ett utmärkt exempel på detta. Det är lätt att låta sig lockas av en weekendresa till en solig destination, men det kan vara en dyr affär. En genomsnittlig weekendresa för en familj på fyra personer kan snabbt kosta tusentals kronor – och det är bara för några dagar.

Men vad om du skulle kunna investera i något som ger dig samma glädje och nytta som en kort semester, men som samtidigt varar mycket längre och ger dig mer för pengarna? En pool är ett utmärkt exempel på en investering som ger omedelbar glädje och nytta, samtidigt som det ger långsiktiga besparingar.

Tänk på all tid som du och din familj spenderar hemma under sommaren. Med en pool kan du skapa ett paradis på din egen bakgård som kommer att ge dig timmar av underhållning och avkoppling. Och när du inte använder din pool kan du fortfarande njuta av den – genom att titta på den från fönstret, eller genom att veta att den finns där redo för nästa bad.

En pool kan vara en stor investering, men den är en investering som betalar sig i glädje och pengar över tid. Istället för att spendera tusentals kronor på korta semestrar, kan du istället spendera pengarna på att skapa ett semesterparadis på din egen bakgård. På lång sikt kommer det att spara pengar och ge mer nöje.

Investera i en pool istället för en kortresa
Fördelar med en pool!

Vad är fördelarna med en pool?

En pool i trädgården kan ge dig och din familj många fördelar. Inte bara kan det vara en rolig plats för alla att umgås och ha kul på sommardagar, utan det kan också hjälpa till att skapa mer tid tillsammans hemma. Att ha en pool gör att man har ett centralt ställe där man kan samlas och umgås på en avslappnad och rolig plats.
Men en pool kan också hjälpa dig och din familj att koppla av och de-stressa. Att bada i en pool kan vara en avkopplande och stressreducerande aktivitet, vilket gör det till ett utmärkt sätt att varva ner efter en lång dag på jobbet eller i skolan. Det kan också vara ett fantastiskt sätt att njuta av solen och utomhuslivet i en trygg och säker miljö.
Så om du letar efter en investering som kan hjälpa dig och din familj att njuta mer av sommaren och av varandra, kan en pool vara det perfekta valet. Tänk på all tid som ni kan spendera tillsammans och alla minnen ni kan skapa under långa, varma sommardagar. En pool kan hjälpa er att skapa en trädgård som är mer än bara en plats att vara på, den kan bli en plats där ni kan uppleva riktig glädje och avkoppling tillsammans.

Kampanj

NACKDELARNA MED KORTA RESOR OCH FLYGRESOR

Resor och korta semestrar kan vara stressiga och kostsamma, speciellt om man reser till utlandet. Det är inte bara flygkostnaderna som påverkar budgeten, utan även hotell, mat och utflykter. Dessutom kan själva resandet och att behöva ta hand om packning och logistik vara en källa till stress och oro.

Men det är inte bara kostnaderna och stressen som kan påverka valet att stanna hemma. Resandet har också en negativ påverkan på miljön, särskilt om man flyger till sin destination. Flygtransport är en av de största källorna till koldioxidutsläpp i världen och kan bidra till klimatförändringar.

Att investera i en pool kan ge dig och din familj en möjlighet att koppla av och de-stressa utan att behöva resa iväg. Du behöver inte oroa dig för att packa och resa till en avlägsen plats. Istället kan ni njuta av er pool hemma, när ni vill och så länge ni vill. Ni kan laga mat tillsammans, sola vid poolen och bara njuta av varandras sällskap.

Att välja en pool istället för att resa korta semestrar kan också vara ett steg mot att minska din familjs klimatpåverkan. Genom att undvika flygresor och istället investera i en miljövänlig pool med energisnål teknologi kan ni bidra till en mer hållbar framtid.

Att investera i en pool kan alltså ge er mer tid tillsammans, minska stressen och samtidigt vara ett mer hållbart alternativ till korta semestrar.

behöver du övertygas mer?

Staycation hemma är det bästa för dig

Att skapa en ”staycation” är ett utmärkt sätt att få en varaktig semesterupplevelse som varar hela sommaren. Och en pool kan spela en stor roll i att skapa den perfekta ”staycation” upplevelsen för hela familjen. Det finns många sätt att njuta av din pool på och det behöver inte alltid handla om att simma och dyka.

Du kan exempelvis planera en grillkväll, picknick eller poolfest för hela familjen. Om du har yngre barn kan du arrangera poolspel eller låta dem plaska runt i vattnet med sina vänner.

För de som gillar avkoppling kan du skapa ett spa-liknande område runt poolen med solstolar, parasoller och en utomhusdusch. Ta med snacks och dryck och slappna av i din egen oas. Om du har en inbyggd bubbelpool eller en upphöjd spa-avdelning kan du också njuta av en avkopplande massage medan du tittar ut över din pool.

Det finns många sätt att njuta av en ”staycation” med din pool och det är en investering som varar länge och ger oändliga möjligheter för avkoppling och nöje för hela familjen. Så, varför inte skapa din egen oas i trädgården och njuta av alla fördelar som en pool kan ge?

Staycation hemma är bäst för miljön och familjen

Träning ingår såklart med egen pool

Vad kostar driften av en pool?

Att investera i en pool är inte bara en smart ekonomisk investering, utan det kan också ha en positiv inverkan på ditt hälsotillstånd. Genom att regelbundet använda poolen som en del av din träningsrutin kan du uppleva en mängd fördelar, både fysiskt och mentalt.

Simning är en av de mest effektiva träningsformerna, eftersom det ger en helkroppsträning utan att belasta lederna. Genom att simma regelbundet kan du förbättra din uthållighet, styrka och kondition samtidigt som du minskar risken för skador och förbättrar din kropps hållning.

Att använda poolen som en del av din träningsrutin kan också ha en positiv inverkan på ditt mentala hälsotillstånd. Simning och andra vattenaktiviteter kan hjälpa dig att koppla av, lindra stress och minska ångest. Detta beror delvis på att det fysiska motståndet i vattnet gör att du slappnar av i musklerna och känner dig mer avslappnad.

Så, att investera i en pool är inte bara en smart ekonomisk beslut, utan det kan också ha en positiv inverkan på din hälsa. Genom att använda poolen som en del av din träningsrutin kan du uppleva en mängd fördelar, både fysiskt och mentalt. Så vad väntar du på? Ta steget och investera i din hälsa och ditt välbefinnande genom att skaffa en pool idag!

Investera i en pool istället för en kort semesterresa

Att investera i en pool kan ge din familj en varaktig semesterupplevelse som varar hela sommaren (och varje efterkommande sommar).

Så varför inte skippa korta semestrar och istället investera i något som ni kan njuta av hemma år efter år?

Genom att investera i en pool kan du skapa en fristad där du kan koppla av och de-stressa utan att lämna ditt eget hem.

Det ger dig och din familj möjlighet att spendera mer tid tillsammans och skapa minnen som varar livet ut. Så varför inte överväga att investera i en pool och skapa en varaktig semesterupplevelse som ni kan njuta av år efter år?  Vi erbjuder gratis prisförslag och hembesök för att hjälpa dig hitta rätt pool.

Poolövervakning

NÅGRA AV VÅRA LÖSNINGAR PÅ POOLER

Vi bygger klassiska markpooler

PREMIUM

Klassisk markpool som vi tagit fram själva och producerar i Sverige. A-klassat virke för svenskt klimat och mark. Hållbar konstruktion med rejäla reglar, perfekt för gör-det-själaren som vill spara.

Priser från ca 60.000:-

ROBUST

Vår kraftigaste poolstomme för dig som vill ha det där lite extra materialet för att exempelvis bygga trall eller andra lösningar. (Går att gjuta i botten och då få en lösning som kan stå delvis ovanmark.) Pris från ca 74.000:-

THERMO

Thermopool – en blivande klassiker i poolbranschen. När man använder sig av thermoblock i cellplast behövs inte lika mycket betong och jobbet blir billigare än en helgjuten pool.  Denna är perfekt för pooler ovanmark.

RENOVERA

Vi har erfarenheten och kunskapen att renovera gamla pooler. Du kommer efter en renovering inte kunna se skillnaden mellan en ny och renoverad pool. Dessutom höjer du värdet på tomten/huset.

Några av våra kunder

“Fick offert i januari och la en beställning för montering på specifikt datum i juni. Poolen stod klar till midsommar som utlovat i januari, toppen! Proffsiga och trevliga montörer samt att poolen blev precis så bra som jag hoppades på!”
blank
Mattias
“Extremt hög tillgänglighet. Fantastisk kundservice, trevlig personal - men framförallt riktigt riktigt proffsigt resultat. Håller vad de lovar och tydlig kommunikation. Varm rekommendation från mig!”
blank
Susanne
“Proffsig personal som tar sig tid att svara på frågor. Bra priser, och håller vad de lova.”
blank
Peter

Fyll i för prisförslag


.

.