Poolbyggarna AB

Upplev lyxen med en markpool!

08-581 666 33
offert@poolbyggarna.se

4,3 av 5 på Google

4.6 av 5 i omdömen
AAA

NÅGRA AV VÅRA LÖSNINGAR PÅ POOLER

Vi bygger klassiska markpooler

PREMIUM

Klassisk markpool som vi tagit fram själva och producerar i Sverige. A-klassat virke för svenskt klimat och mark. Hållbar konstruktion med rejäla reglar, perfekt för gör-det-själaren som vill spara.

Priser från ca 60.000:-

ROBUST

Vår kraftigaste poolstomme för dig som vill ha det där lite extra materialet för att exempelvis bygga trall eller andra lösningar. (Går att gjuta i botten och då få en lösning som kan stå delvis ovanmark.) Pris från ca 74.000:-

THERMO

Thermopool – en blivande klassiker i poolbranschen. När man använder sig av thermoblock i cellplast behövs inte lika mycket betong och jobbet blir billigare än en helgjuten pool.  Denna är perfekt för pooler ovanmark.

RENOVERA

Vi har erfarenheten och kunskapen att renovera gamla pooler. Du kommer efter en renovering inte kunna se skillnaden mellan en ny och renoverad pool. Dessutom höjer du värdet på tomten/huset.

Några av våra kunder

“Fick offert i januari och la en beställning för montering på specifikt datum i juni. Poolen stod klar till midsommar som utlovat i januari, toppen! Proffsiga och trevliga montörer samt att poolen blev precis så bra som jag hoppades på!”
blank
Mattias
“Extremt hög tillgänglighet. Fantastisk kundservice, trevlig personal - men framförallt riktigt riktigt proffsigt resultat. Håller vad de lovar och tydlig kommunikation. Varm rekommendation från mig!”
blank
Susanne
“Proffsig personal som tar sig tid att svara på frågor. Bra priser, och håller vad de lova.”
blank
Peter

Fyll i för prisförslag


.

.