Poolbyggarna AB

Förvandla din gamla pool till en drömpool med oss

Vi erbjuder professionell renovering till överkomliga priser.
Kontakta oss idag för ett prisförslag!

08-581 666 33
offert@poolbyggarna.se

4,3 av 5 på Google

4.6 av 5 i omdömen
AAA

NÅGRA AV VÅRA LÖSNINGAR PÅ POOLER

Vi bygger klassiska markpooler

PREMIUM

Klassisk markpool som vi tagit fram själva och producerar i Sverige. A-klassat virke för svenskt klimat och mark. Hållbar konstruktion med rejäla reglar, perfekt för gör-det-själaren som vill spara.

Priser från ca 60.000:-

ROBUST

Vår kraftigaste poolstomme för dig som vill ha det där lite extra materialet för att exempelvis bygga trall eller andra lösningar. (Går att gjuta i botten och då få en lösning som kan stå delvis ovanmark.) Pris från ca 74.000:-

THERMO

Thermopool – en blivande klassiker i poolbranschen. När man använder sig av thermoblock i cellplast behövs inte lika mycket betong och jobbet blir billigare än en helgjuten pool.  Denna är perfekt för pooler ovanmark.

RENOVERA

Vi har erfarenheten och kunskapen att renovera gamla pooler. Du kommer efter en renovering inte kunna se skillnaden mellan en ny och renoverad pool. Dessutom höjer du värdet på tomten/huset.

RENOVERA

När man jobbat och verkat i samma bransch i över 40 år så lär man sig mycket som inte går att lära sig genom att bara läsa manualer eller bygginstruktioner.

Vi har tagit fram en lösning som vi kallar för renoveringspool, det är en anpassad konstruktion som lämpar sig mycket väl för att byggas inuti gamla pooler. Du behöver inte gräva bort, anpassa eller göra större ingrepp runt poolen. Genom att måttanpassa vår lösning i din befintliga så sparar du varje millimeter. 

Den här lösningen att renovera pool är såklart helt unikt för oss som företag att kunna erbjuda er och därför är vi lite sparsamma med information om hur det går det till. Vi är ju trots  allt ensamma om att kunna leverera en lösning som sparar pengar och dessutom fungerar och lämnar dig med en produkt som är helt ny.

HUR GÅR DET TILL?

När vi får en förfrågan, försöker vi alltid att skapa oss en bild av vem som byggt och hur poolen är byggd. Oftast kan bilder eller ett besök avgöra vilka moment som krävs för att göra det så bra som möjligt.

Det ger oss förutsättningar att kunna erbjuda en lösning som fungerar och ger er många år av glädje. Skulle vi mot förmodan stöta på patrull så berättar vi det och låter dig som ägare ta beslut hur du vill gå vidare. Det ger dig alla möjlighet att agera efter situation och händelseförlopp.

RENOVERA

Vi har erfarenheten och kunskapen att renovera gamla pooler. Du kommer efter en renovering inte kunna se skillnaden mellan en ny och renoverad pool. Dessutom höjer du värdet på tomten/huset.

Några av våra kunder

“Fick offert i januari och la en beställning för montering på specifikt datum i juni. Poolen stod klar till midsommar som utlovat i januari, toppen! Proffsiga och trevliga montörer samt att poolen blev precis så bra som jag hoppades på!”
blank
Mattias
“Extremt hög tillgänglighet. Fantastisk kundservice, trevlig personal - men framförallt riktigt riktigt proffsigt resultat. Håller vad de lovar och tydlig kommunikation. Varm rekommendation från mig!”
blank
Susanne
“Proffsig personal som tar sig tid att svara på frågor. Bra priser, och håller vad de lova.”
blank
Peter

Fyll i för prisförslag