Poolbyggarna AB

Få ut det mesta av ditt bad med en thermopool!

Sveriges mest energieffektiva thermopool
Det har aldrig varit enklare eller mer prisvärt att göra din trädgård till ett paradis där du och dina närmaste kan skapa minnen som varar livet ut!

08-581 666 33
offert@poolbyggarna.se

4,3 av 5 på Google

4.6 av 5 i omdömen
AAA

Thermopool i valfri storlek.
Hur stor vill du ha?

Thermopool – en blivande klassiker i poolbranschen. Nu kan man gjuta pool och även med betong runt pool få en hållbar lösning för en rimlig peng.


När man använder sig av thermoblock i cellplast behövs inte lika mycket betong och jobbet blir billigare än en helgjuten pool. Poolen blir också isolerad med inbyggda köldbryggor.

Termoblocken kommer levererad direkt från fabrik och på plats monteras den som stora legobitar. Viss fackkunskap krävs så är du osäker köper du till montaget.

 

Thermoblocken är gedigna och gjutna med en hård insida (P80) mot poolsidan. Det gör att den inte är känslig för ”sparkande” fötter. Varje block är självisolerande och behåller värmen länge.

 

Se till att köpa till isolering ovanpå plattan och ett bra överdrag (Pool-Roller) så har du en överlägsen energisnål produkt.

THERMO

Thermopool – en blivande klassiker i poolbranschen. När man använder sig av thermoblock i cellplast behövs inte lika mycket betong och jobbet blir billigare än en helgjuten pool.  Denna är perfekt för pooler ovanmark.

Några av våra kunder

“Fick offert i januari och la en beställning för montering på specifikt datum i juni. Poolen stod klar till midsommar som utlovat i januari, toppen! Proffsiga och trevliga montörer samt att poolen blev precis så bra som jag hoppades på!”
blank
Mattias
“Extremt hög tillgänglighet. Fantastisk kundservice, trevlig personal - men framförallt riktigt riktigt proffsigt resultat. Håller vad de lovar och tydlig kommunikation. Varm rekommendation från mig!”
blank
Susanne
“Proffsig personal som tar sig tid att svara på frågor. Bra priser, och håller vad de lova.”
blank
Peter

Fyll i för prisförslag


.

.