ALL-INCLUSIVE ERBJUDANDE*

Vi har nu öppnat upp 100 platser i vår all-inclusive kalender, se till att du blir en av alla kunder som får uppleva större frihet med ditt poolägande!

I detta erbjudande ingår det att vi hjälper dig med din vårstart, höstavstängning samt vid någon av besöken gör vi en årlig kontroll av din utrustning.

Utöver detta så ingår också all den kemi du behöver för sommarsäsongen (veckopuckar, chockklar, snabbklor/klordunk/saltsäckar, pH+ samt pH-).  Och skulle vi under våra besök upptäcka något som behöver åtgärdas så har du ytterligare 10% på allt material. Win-win så att säga.

Slå till idag och du får denna all-inclusive tjänst för 5900:- (Mil, framkörning och timdebitering ingår.) (Gäller därefter i 365 dagar.)

Ring om du har några frågor 08-581 666 33  / offert@poolbyggarna.se

*Finstilta
Gäller för kunder inom vårt upptagningsområde Stockholm. Mängden kemi som erhålls är för normalförbrukning av pool. Vinterplåtar av-/på ingår ej i tjänsten (går att köpa till).
Poolbyggarna AB har rätten att neka kund till erbjudandet.

Trygg leverantör av Pool och spabad!
blank
4.4 av 5 i omdömen

Det ska vara roligt med pool

Alla som har pool vet att vårstart och höstavstängning är något som aldrig är kul utan bara nödvändigt. Tills nu.

Vi har prissatt vår ”All-Inclusive”-tjänst så att du sparar jämfört med att köpa tjänsterna separat samt alla kemikalier.

Du som kund förbinder dig inte och kan när som helst avbryta din tjänst om All-Inclusive.
Vi reglerar då enligt gällande timtariff och pris för de produkter du fåttt.

Ring om du har några frågor 08-581 666 33

Poolbyggarna AB om oss

POOLGUIDE

Läs mer om hur du bör tänka när du ska köpa pool. Planering av tomten, hur ska den se ut, bygga-själv eller få den monterad från oss. Du får också svar på om du behöver bygglov eller marklov.

 

POOLPROJEKT

Här får du en överblick på hur ett poolprojekt går till. Från start till mål.  Vår beskrivning är ordentlig tilltagen så var beredd att spendera en stund, ta en kopp kaffe och njut av kunskapen som är helt gratis.

 

LYCKAS DIREKT

Våra 12 punkter för att du ska lyckas med ditt poolköp direkt. Presenteras i kortform vilket gör den enkel och smart att läsa innan köp. Har du bråttom är detta en bra start för dig som ska köpa pool.

 

SÅ FUNGERAR POOL

Vill du förstå hur en pool fungerar och hänger ihop?
Då är det här du hittar informationen. Lättläst och enkelt beskrivet allt från cirkulation till rening. Bra detaljerad läsning för dig som vill fördjupa sina kunskaper.

 

POOL

Vad är en pool och hur fungerar den? Vilka typer finns och vad bör man tänka på när man ska köpa pool. Läs allt om pool på vår specialsida för dig som är nyfiken på vad som är vad.