POOLPARTY VARJE DAG MED EN SWIMMINGPOOL

Investera i swimming pool från Poolbyggarna AB

Swimmingpool

Skapa sommarminnen som varar för evigt

Invester i din hälsa och trädgård med en swimmingpool

Att köpa en utomhuspool kan vara en av de bästa investeringarna du gör för dig själv och din familj. En utomhuspool är inte bara en plats att simma och koppla av, den kan också bidra till en hälsosam livsstil, skapa minnen för hela familjen och öka värdet på din fastighet.

Förutom att vara en rolig och avkopplande plats att spendera tid på, kan en utomhuspool också vara en utmärkt form av motion. Simning i din egen swimmingpool kan hjälpa till att förbättra konditionen, bygga muskler och öka rörligheten.

En annan fördel med en utomhuspool är att det skapar minnen för hela familjen. Din utomhuspool kan vara en plats för underhållning och samvaro, där du och din familj kan njuta av sommardagar tillsammans och skapa livslånga minnen. Det är också en plats för att ha fest, umgås med vänner och koppla av efter en lång dag på jobbet.

Att äga en utomhuspool kan också bidra till att öka värdet på din fastighet. En välbyggd och professionellt installerad pool kan öka fastighetens värde, vilket kan vara en fördel vid försäljning av fastigheten i framtiden.

Belysning runt swimmingpool

Gratis prisförslag och hembesök

Vi rekommendera våra bästsäljare Premiumpool för dig som vill ha en klassisk markpool. Direktleverans och byggs på 5 dagar. Önskar du en mer kraftig stomme så kan vi tipsa om Robustpool med dubbelt så mycket byggmaterial i paketet. Om du har en tomt som är lite mer lutande/sluttande så kan vi varmt rekommendera vår Thermopool som är byggd av thermoblock. Den är energisnål och isolerad vilket är viktigt i dessa tider. Har du behov av service så har vi Renoveringspool som snabbt hjälper dig att rädda en trasig pool. Vad kostar det att bygga pool?
Se din swimmingpool digitalt innan du gjort ditt köp! pool & spabad

Fördelar med en digital rendering innan köp

 • Få en realistisk bild av din drömpool.
 • Ingen överraskning vid installation.
 • Säkra ditt köpbeslut med en 3D-rendering av din nya pool.
 • Visa din drömpool innan den byggs .
 • Vid bygg/marklovs ansökan kan dessa bifogas.

Fotorealistisk 3D-visualisering – Upplev skillnaden

Planera din drömpool med vår avancerade 3D-visualisering

Vi hjälper dig att skapa en komplett poolupplevelse

Vill du få ännu mer konkret på bild innan du köper ditt swimmingpool av oss så har du nu möjligheten att köpa vår nya digitala tjänst i 3D. Priset för att se ditt projekt kostar 14.000 kronor.

Då får du 10 stycken bilder i perfekt kvalité och har dessutom möjlighet att under 2 timmar, göra korrigeringar på projektet.

Poolguiden ger dig tips och råd innan köp

Läs vår guide för att göra det bästa valet

Maximera ditt poolköp läs vår omfattande poolguide

Att köpa en swimmingpool är en stor investering och det finns många faktorer att ta hänsyn till innan man gör ett köp. Här är några smarta tips att tänka på när man ska köpa pool:

 • Planera platsen:

 • Bestäm pooltyp:

 • Bestäm storlek:

 • Budget:

 • Säkerhet:

 • Underhåll:

 • Anlita en professionell:

Spela video om Poolguide
Poolguiden gör det stressfritt att köpa pool
Pool spa från Poolbyggarna AB

Utomhuspool är vår passion

Stabilitet på samma adress i Kungsängen

Egen tillverkning av poolstommar ger oss större erfarenhet

Utomhuspooler är ett utmärkt sätt att förvandla din trädgård till en oas och förbättra din livskvalite. Som en ledande leverantör av utomhuspooler i Stockholm har vi över 40 års erfarenhet och en dedikerad passion för att leverera högkvalitativ service till våra kunder. Vårt team av egna montörer bygger varje pool med precision och omsorg, så du kan vara säker på att du får en produkt som kommer att tjäna dig väl under många år framöver.

Vår långa historia på samma adress i Stockholm talar för sig självt. Vi har byggt upp ett stark rykte för kvalitet och pålitlighet genom åren, och vi har en stolt tradition av att leverera resultat som våra kunder älskar. Vi har också garantier som är bättre än våra konkurrenter, så du kan vara säker på att du får en pool som du kommer att njuta av i många år framöver.

Vår passion och kunskap

Vår erfarenhet och passion för utomhuspooler gör att vi har en unik fördel när det gäller att rådgöra och hjälpa våra kunder att hitta rätt pool för just deras behov. Vi har ett brett sortiment av poolstommar och tillbehör, och vi arbetar direkt med fabrikerna för att kunna erbjuda de senaste innovationerna och teknologierna till våra kunder.

Vår egen tillverkning av poolstommar gör också att vi har full kontroll över kvaliteten på produkterna vi säljer, och vi har möjlighet att anpassa poolstommarna efter våra kunders önskemål. Vi har en stor erfarenhet av att bygga pooler i alla storlekar och former, så om du har en specifik idé om hur du vill att din pool ska se ut, är vi här för att hjälpa dig att förverkliga den.

Men det handlar inte bara om poolstommarna. Vi har också ett brett sortiment av tillbehör, inklusive poolbelysning, filter och pumpar, och vi har kunskapen och erfarenheten att hjälpa dig att välja rätt utrustning för din pool. Och när du har installerat din pool, erbjuder vi också regelbundet underhåll och service, så du kan vara säker på att din pool alltid kommer att vara i toppskick.

Så om du letar efter en pålitlig och erfaren leverantör av utomhuspooler i Stockholm, tveka inte att kontakta oss idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa din egen oas i trädgården.

 
Stressfri miljö att bygga pool på sin tomt.

Leverera en produkt av högsta kvalité

Stressfri upplevelse

Få en stressfri poolupplevelse med våra råd till framgång

Men det handlar inte bara om att leverera en produkt av högsta kvalitet. Vi vill också säkerställa att din poolinstallation är en angenäm och stressfri upplevelse. Vårt dedikerade supportteam är tillgängliga för att hjälpa dig med allt från planering till installation och underhåll.

Att äga en utomhuspool är mer än bara att ha en plats att simma. Det är en plats för avkoppling, för samvaro med familj och vänner, och för att förbättra din hälsa och välbefinnande. Så om du är redo att förvandla din trädgård till en oas, tveka inte att kontakta oss idag. Vi är här för att hjälpa dig att förverkliga din dröm om en utomhuspool i Stockholm.

Bläddra innan köp

Se våra projekt och pooler

Snart tid för årets katalog 2024

Vår poolkatalog för 2024 är snart klar och den är till bredden fylld med nyheter och information för dig som tänker bli poolägare. Läs mer om poolöverdrag, pooltak,  poolpaket, poolrobot samt våra övriga pooltillbehör.
(Nerladdningsbar i PDF)
SLÄPPS  SLUTET AV APRIL!

Poolbyggarna AB senaste katalog!

Ta reda på hur din pool fungerar

Få en djupare förståelse för din swimmingpool

Förstå din pool – Så fungerar den

Att ha en pool hemma kan vara en fantastisk lyx som ger dig möjlighet att svalka av dig på en varm sommardag eller koppla av efter en stressig arbetsdag. Men för att kunna njuta av din pool fullt ut är det viktigt att du förstår hur den fungerar och hur du sköter den på rätt sätt.
Lyckas med ditt swimmingpoolköp direkt.
Lär dig lyckas med swimingpool

Vi erbjuder 12 punkter för att göra ditt poolköp fantastiskt

Ta kontroll över din poolupplevelse - 12 punkter

Få en stressfri poolupplevelse med våra råd till framgång

För att lyckas med poolen direkt så har vi sammanställt 12 punkter som ger dig en övergripande bild över vad man bör ta hänsyn till. Våra säljare hjälper dig senare vidare i prisförslag och tips under vägen.

Få din drömpool – Lär dig hur man bygger den

Vår process för att bygga swimmingpool är unik

Lär dig hur vi jobbar och hur enkelt du får en pool på i din trädgård

Många tror att det är mycket jobb med pool. Men att bygga pool är roliga än du tror.

Vi förstår att köpet av en pool kan kännas överväldigande i början, men vi lovar att vår expertis och erfarenhet kommer att hjälpa dig att navigera genom processen på ett enkelt och smidigt sätt. Låt oss ta bort alla frågetecken och se till att du får den pool du drömmer om.

De tre större processerna i poolprojektet är:

 • Innan byggstart

 • Under byggnation

 • Färdig pool

Investera i en pool istället för en kortresa

Välj rätt pool för dina behov - Vi hjälper dig att göra det enkelt

Premium Pool

Klassisk markpool för dig som vill investera i familjen.

Premiumpoolen är tillverkad av A-klassat virke och har en konstruktion med dubbla lager reglar och kraftiga konsoler i svenskt stål. Detta ger kunden en pool med högsta möjliga kvalitet som kommer hålla länge

Robust Pool

Markpool med dubbelt så mycket byggmaterial. Superstark.

Robustpoolen innehåller dubbelt så mycket A-klassat virke som övriga modeller och har en konstruktion med kraftiga konsoler och reglar. Detta ger er en pool av högsta kvalitet som är särskilt utformad för att klara av det nordiska klimatet.

Thermo Pool

Gjuten betongpool för krävande tomter.

Thermopoolen är gjord av isolerande material som hjälper till att hålla vattnet varmt, vilket minimerar behovet av uppvärmning och sänker därmed energikostnaderna. Miljövänlig och kostnadseffektiv lösning.

Renoverings Pool

Vi renoverar upp din gamla pool som ny.

Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa och återställa trasiga pooler. Varför inte göra som hundratals andra poolägare – renovera upp poolen och låt den göra skina igen.

Vi har också heta spabad och swimpa i sortimentet

SELFCLEAN

Hydropools patenterade bottenrening. Badet har en inbyggd bottendammsugare och reningssystemet rensar inte bara ytvattnet utan renar 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten.

SERENITY

Kanadensisk toppkvalitet har aldrig varit så tillgängligt som nu. Det bevisar inte bara de nöjda kunderna utan även de generösa garantierna som ingår.
Hydropools spabad har dessutom fokus på massage och komfort med högsta kvalitet i munstycken och pumpar. Med eller utan liggplats, för få eller flera – du väljer.

SWIMSPA

Swimspa-serien är en unik pool med möjlighet att motionssimma året runt. Med en reglerbar jetström blir vattnets kraft ditt motstånd och du slipper onödiga vändningar. Swimspa ger utrymme för både lek, bad och simning i tempererat vatten.

HYDROPOOL

Hydropool startades av Dale Papke runt 1978 i på landsbygden i Ontario, Kanada. Sedan dess har företaget utvecklat sig till att bli en ledande tillverkare av högkvalitativa spabad med en global räckvidd.

Företaget har en passion för innovation och kundservice, vilket har lett till att de har vunnit flera utmärkelser genom åren.

Hydropool är också en av de få tillverkare som producerar sina spabad i Nordamerika och har en omfattande service- och återförsäljarnätverk runt om i världen.