Begränsad kampanj - upp till 25% i rabatt på poolpaket

premium vår KLASSISKa MARKPOOL

Vår premium pool är en klassiker och den modell av pool som vi säljer allra mest. Denna pool har idag 1000-tals nöjda kunder över hela Sverige.  Den går utmärkt att bygga själv, men vi kan självklart även hjälpa dig med montaget. Djupet på poolen är 1.50m.  Det finns ett antal fixerade storlekar men vi kan också bygga i vilken storlek du vill.
Den kompletta poolen kommer färdigkapad och A-klassad direkt från vår fabrik. Genom egentillverkning av stommarna kan vi hålla priset lågt och kvalitén hög. Det är något som är nog så viktigt när man ska göra en stor investering.

Väljer du vår premium pool så behöver du inte känna att du provar ett okänt kort, med tusentals poolägare så har vi erfarenheten och kunskapen att göra den till ett mycket bra val. Premium pool-stommen är optimerad för svensk klimat och svensk mark. För att placera den optimalt ska den helst grävars ner helt i mark för att göra mest nytta.För dig som vill/kan så går det utmärkt att själv bygga vår klassiska markpool hemma och spara hela beloppet för montaget. Alternativt om du vill spara ryggen så hjälper vi dig att bygga klart poolen på en vecka eller två. Du bestämmer själv vad du vill ha hjälp med.

TIDIGARE KUNDER

”Jättebra kundservice, trevliga och duktiga montörer. Vi har fått bra och snabb hjälp med vårat Swimspa från beställning till leverans och allt därefter.
Rekommederas!”
Sandra 
2021-09-01

”Fick offert i januari och la en beställning för montering på specifikt datum i juni. Poolen stod klar till midsommar som utlovat i januari, toppen! Proffsiga och trevliga montörer samt att poolen blev precis så bra som jag hoppades på.”
Mattias
2021-08-18

”Extremt hög tillgänglighet. Fantastisk kundservice, trevlig personal – men framförallt riktigt riktigt proffsigt resultat. Håller vad de lovar och tydlig kommunikation. Varm rekommendation från mig!”
Susanne
2021-07-06

”Proffsig personal som tar sig tid att svara på frågor. Bra priser, och håller vad de lova”.
Peter E
2021-06-18

Vi kontaktar dig!

Poolbyggarna AB om oss

3X6M

Premium pool
57200 kr Från
 • Virkespaket komplett
 • Konsoler fullhöjd
 • Komplett spikpaket
 • Snap-in lister
 • Bottenmatta
 • Väggmatta
KLASSIKER

4X8M

Premium pool
70500 kr Från
 • Virkespaket komplett
 • Konsoler fullhöjd
 • Komplett spikpaket
 • Snap-in lister
 • Bottenmatta
 • Väggmatta
BÄSTSÄLJAREN

5X10M

Premium pool
91200 kr Från
 • Virkespaket komplett
 • Konsoler fullhöjd
 • Komplett spikpaket
 • Snap-in lister
 • Bottenmatta
 • Väggmatta
giganten

Poolkonstruktion för svenskt klimat

Premium pool

Kortsidor på poolen knyts ihop med konsoler och bleck för att skapa en barriär av mottryck.

Premium pool

Våra egen tillverkade konsoler är gjorda i mycket kraftigt material. Dessa L-stöd skapar det mottryck som behövs för att poolen ska få en lång livstid.

Premium pool

Där trycket är som högst har vi dubbla lager reglar för att kunna stå emot. Det är vi ensamma om i branschen.

Premium pool

Kortsidor på premium pool knyts ihop med konsoler och bleck för att skapa en barriär av mottryck.

Premium pool

Våra egen tillverkade konsoler är gjorda i mycket kraftigt material. Dessa L-stöd skapar det mottryck som behövs för att poolen ska få en lång livstid.

Premium Pool

Där trycket är som högst har vi dubbla lager reglar för att kunna stå emot. Det är vi ensamma om i branschen.

Prisförslag på 1 minut

Klicka i vårt formulär så får du snabbt koll på priset.
MONTERING AV PREMIUM POOL

Fördelen med att få poolen monterad från oss på Poolbyggarna är att vi står för garantierna på montaget om något skulle hända de första åren. Kostnaden för montaget får du i samband med att du begär en offert från oss. Hos oss får du bättre priser jämfört med våra kollegor i branschen.

Färdigkapade paktet finns för alla möjliga storlekar, även specialmått.
Ett paket innehåller virke, plywood, konsoler samt allt för att fästa ihop paketet. Vi kan naturligtvis göra ett pris på andra storlekar efter dina mått. Hör av dig till oss så hjälper vi till.

PREMIUM POOL - KONSTRUKTION

Att göra en poolkonstruktion hållbar och med sikte på att hålla många år kräver en del finurliga lösningar. Den lösning som vi erbjuder har sålts i mer än 40 år.
Den kan som mest sticka upp ur marken 15-19 cm. Behöver motfyllnad.

Konstruktionen innebär att man reser ett antal förkonfigurerade delar av poolstommen, varvid man låser dessa i våra konsoler som är galvaniserade. När bottenreglar och konsoler är låsta går man vidare och reser liggande reglar och plywoodskivor till man slutligen har fått ihop en ”låda” som blir stommen till din familjepool.

När allt har kontrollmätts och allt stämmer så går man på med såg och kapar ut för de pooldetaljer man köpt till. Det går lätt att anpassa vår Guldstomme till att knyta an till ett befintligt altandäck och ändå får en nedgrävd pool som håller under många år. I vår montageanvisning får du alla detaljer som behövs för att få det snyggt och bra.

Kunder om Premium pool
Premium pool i Kungsängen

”Barnbarnen vill hänga med oss på våra lediga stunder. Vi kända att efter 28 år var det dags att renovera. En liner och 16 plywoodskivor senare så är den som ny och vi ser fram emot 30 nya år med vår pool.”
T.Engström Kungsängen, mars 2021

Referensbilder

”När vi tog över huset så fanns redan poolen. Vi har egentligen aldrig fått någon utbildning annat än tips och råd från Poolbyggarna AB. Nu bytte vi liner och överdrag samt sarg och poolen blev som ny. Vi tror att poolen byggdes 1983, men är osäkra på om den var klar först 1984.”
K. Hammarlund, Norrtälje, juni 2021

”Fick byta poollampor efter 15 år. Känns som en helt ”ok” kostnad. Vi slog till på en LED, så förhoppningsvis byter vi aldrig mer lampa. :-)”. Trappan tog vi som tillval för barnbarnen skull.
N. Svensson, Sigtuna, maj 2021