premium KLASSISK markpool

Välkommen till vår mest eftertraktade poolmodell – den klassiska och eleganta premium poolen.

 

Över 1000 nöjda kunder över hela Sverige är den här poolen inte bara en bestseller, utan också en garanti för högsta kvalitet och nöjda kunder.

Med en imponerande djup på 1,50 m (nedgrävd pool) kan du njuta av simning och dykning i ditt eget privata paradis.

Premium poolen finns i ett antal fixerade storlekar, men om du har en specifik storlek i åtanke så hjälper vi dig gärna att skräddarsy din drömpool.

 

En investering i en pool är en stort beslut och det är därför vi är stolta över att erbjuda den högsta kvaliteten och bästa värdet. Gör dig redo att njuta av sommaren och skapa minnen för livet med en premium pool från oss

Thermopool och thermoblock från Poolbyggarna AB
blank
4.5 av 5 
Google 4.4 av 5 

MONTERING av oss

Fördelen med att få poolen monterad från oss på Poolbyggarna är att vi står för garantierna på montaget om något skulle hända de första åren. Kostnaden för montaget får du i samband med att du begär en offert från oss. Hos oss får du bättre priser jämfört med våra kollegor i branschen.

Färdigkapade paktet finns för alla möjliga storlekar, även specialmått.
Ett paket innehåller virke, plywood, konsoler samt allt för att fästa ihop paketet. Vi kan naturligtvis göra ett pris på andra storlekar efter dina mått. Hör av dig till oss så hjälper vi till.

PREMIUM POOLKONSTRUKTION

Att göra en poolkonstruktion hållbar och med sikte på att hålla många år kräver en del finurliga lösningar. Den lösning som vi erbjuder har sålts i mer än 40 år.
Den kan som mest sticka upp ur marken 15-19 cm. Behöver motfyllnad.

Konstruktionen innebär att man reser ett antal förkonfigurerade delar av poolstommen, varvid man låser dessa i våra konsoler som är galvaniserade. När bottenreglar och konsoler är låsta går man vidare och reser liggande reglar och plywoodskivor till man slutligen har fått ihop en ”låda” som blir stommen till din familjepool.

När allt har kontrollmätts och allt stämmer så går man på med såg och kapar ut för de pooldetaljer man köpt till. Det går lätt att anpassa vår Guldstomme till att knyta an till ett befintligt altandäck och ändå får en nedgrävd pool som håller under många år. I vår montageanvisning får du alla detaljer som behövs för att få det snyggt och bra.

PREMIUMpool FÖR SVENSK MARK

Premium pool

Kortsidor på poolen knyts ihop med konsoler och bleck för att skapa en barriär av mottryck.

Premium pool

Våra egen tillverkade konsoler är gjorda i mycket kraftigt material. Dessa L-stöd skapar det mottryck som behövs för att poolen ska få en lång livstid.

Premium pool

Där trycket är som högst har vi dubbla lager reglar för att kunna stå emot. Det är vi ensamma om i branschen.

Premium pool

Kortsidor på premium pool knyts ihop med konsoler och bleck för att skapa en barriär av mottryck.

Premium pool

Våra egen tillverkade konsoler är gjorda i mycket kraftigt material. Dessa L-stöd skapar det mottryck som behövs för att poolen ska få en lång livstid.

Premium Pool

Där trycket är som högst har vi dubbla lager reglar för att kunna stå emot. Det är vi ensamma om i branschen.

PASSA PÅ - FÅ ETT PRISFÖRSLAG - UTAN KOSTNAD


.

.

”Extremt hög tillgänglighet. Fantastisk kundservice, trevlig personal – men framförallt riktigt riktigt proffsigt resultat. Håller vad de lovar och tydlig kommunikation. Varm rekommendation från mig!”
Susanne

”Jättebra kundservice, trevliga och duktiga montörer. Vi har fått bra och snabb hjälp med vårat Swimspa från beställning till leverans och allt därefter.
Rekommederas!”
Sandra 

”Fick offert i januari och la en beställning för montering på specifikt datum i juni. Poolen stod klar till midsommar som utlovat i januari, toppen! Proffsiga och trevliga montörer samt att poolen blev precis så bra som jag hoppades på.”
Mattias

”Proffsig personal som tar sig tid att svara på frågor. Bra priser, och håller vad de lova”.
Peter E

Vi kontaktar dig!

Poolbyggarna AB om oss

POOLGUIDE

Läs mer om hur du bör tänka när du ska köpa pool. Planering av tomten, hur ska den se ut, bygga-själv eller få den monterad från oss. Du får också svar på om du behöver bygglov eller marklov.

 

POOLPROJEKT

Här får du en överblick på hur ett poolprojekt går till. Från start till mål.  Vår beskrivning är ordentlig tilltagen så var beredd att spendera en stund, ta en kopp kaffe och njut av kunskapen som är helt gratis.

 

LYCKAS DIREKT

Våra 12 punkter för att du ska lyckas med ditt poolköp direkt. Presenteras i kortform vilket gör den enkel och smart att läsa innan köp. Har du bråttom är detta en bra start för dig som ska köpa pool.

 

SÅ FUNGERAR POOL

Vill du förstå hur en pool fungerar och hänger ihop?
Då är det här du hittar informationen. Lättläst och enkelt beskrivet allt från cirkulation till rening. Bra detaljerad läsning för dig som vill fördjupa sina kunskaper.

 

POOL

Vad är en pool och hur fungerar den? Vilka typer finns och vad bör man tänka på när man ska köpa pool. Läs allt om pool på vår specialsida för dig som är nyfiken på vad som är vad.