Begränsad kampanj - upp till 25% i rabatt på poolpaket

LYCKAS MED DIN POOL DIREKT!

STOR AFFÄR

Att köpa pool är en stor affär. Därför är du alltid välkommen till oss för fri rådgivning över en kopp kaffe. Tar du med dig en markritning kan vi tillsammans skissa fram förslag på din pool. Vi  vill att du ska lyckas med din pool.

Behövs det, kan vi också göra hembesök om din tomt är riktigt udda. Frågorna är ofta många. Hur ska poolen placeras? hur stor ska den vara?

TYDLIGHET

Inget ska vara oklart när det gäller offerter, tider eller fakturor. Och det är viktigt att du förstår både fördelar som nackdelar i ditt val av pool. Kanske kan inte din dröm bli verklighet på grund av markproblem eller kostnader. Men eftersom vi är tydliga från början kan vi guida dig fram till en pool så nära drömmen som möjligt. När vi är överens har du en offert i handen inom ett par timmar.

HÖG KVALITÉ

Alla produkter som används till pooler får leva i en tuff miljö. Vi tillverkar våra egna poolstommar själva för att kunna garantera att de är konstruerade för klimat- och markförutsättningar i Sverige. Och när det gäller pumpar och övrig materiel rekommenderar vi bara det som håller tillräckligt hög kvalité. Glädjen med en pool grumlas snabbt om något inte fungerar som utlovat – stort som litet.

BRA AFFÄR - LYCKAS MED DIN POOL

Köper du pool av oss ska du inte bara känna att du får hög kvalité, du ska också känna att du gör en bra affär. Ser du att en pump eller annan produkt har lägre pris någon annanstans sänker vi priset till motsvarande nivå. Gäller vid offertläggning. (Det var vi först med i Sverige!)

Lyckas med pool direkt

Prisförslag

På 1 minut har du ett förslag.
GARANTI

Vi är ensamma om att erbjuda ett 3-år långt garantiskydd som ersätter felaktig produkt. Dessutom har vi 15 års garanti på våra stommar. Men tänk också på följande. Vi är ett av Sveriges största företag i branschen med över 35 år på nacken. Det hade aldrig varit möjligt om våra pooler inte levt upp till det vi utlovat.

Kontakta
EGET SORTIMENT

Vi har butik med eget sortiment vilket innebär att vi kan sälja tillbehör till bra priser. Antingen handlar du av oss direkt över disk i vår butik (och samtidigt få lite tips och råd) eller så skickar vi varorna till dig som postpaket. Hos oss hittar du allt från litet till stort.

ISOLERING ÄR BRA

Vi är ensamma om att isolera våra pooler i botten och på väggarna. Det betyder att du kan nyttja din pool ca +3-4 grader varmare med samma värmekostnader som utan isolering. Eller när du väl isolerat kan du höja standardtemperatur +25 till +28 grader och njuta av din pool oavsett väderlek.

TIDSPLANERING

När du bestämt dig för att anlägga en pool så återstår att koordinera ihop alla bitar i projektet. För att lyckas med din pool, så kan vi också hjälpa dig med planeringen. Vi ger dig gärna uppskattade prisuppgifter på samtliga delmoment som kan uppstå och vi har kollegor i branschen som ger dig prisförslag direkt om du hellre vill att de gör jobbet.

Lyckas med pool direkt
Lyckas med pool direkt
LEVERANS

Vi levererar oftast poolmaterialet snabbare än någon annan i branschen. Vi har stora lager och lagerhåller många viktiga komponenter.
Att bygga själva poolen tar högst två veckor. Om du lägger till grävtid, elarbeten och övrig montering ska du inte behöva vänta mer än två månader från beslut till första dopp.

BETALNING

Vi ger dig full kontroll på betalningen. Handpenning betalar du vid orderläggning. Materialet betalar du fem dagar före leverans. Arbetet betalas allt efter färdigställandet.
Övriga arbeten faktureras separat från leverantör och oftast i efterskott.

BESIKTNING

När din pool är färdig ska du kunna njuta av den utan problem i decennier. När ni köper montage av oss, så besiktar vi poolen tillsammans med er och går igenom poolen.

Vi lämnar också över information om din pool och de produkter som finns levererat hos er. Vill du hoppa i vattnet direkt har vi tagit fram en snabbstart som med 10 steg visar hur poolen snabbt blir badklar.

SUPPORT - LYCKAS MED DIN POOL

Du kan alltid ringa, mejla eller besöka oss om du har frågor, oavsett om det handlar om när du ska hälla i klor, eller om något inte verkar vara som det ska.
Om du bygger din pool själv, är det bra att du kontaktar oss någon dag i förväg (om det gäller byggtekniska frågr) så att vi hinner ge dig ett bra svar.

Vi finns där alla vardagar för dig.

Support efter köp

Prisförslag

På 1 minut har du ett förslag.