LYCKAS MED POOLEN DIREKT

blank

STOR AFFÄR

Att köpa pool är en stor affär. Därför är du alltid välkommen till oss för fri rådgivning över en kopp kaffe. Tar du med dig en markritning kan vi tillsammans skissa fram förslag på din pool. Vi  vill att du ska lyckas med din pool.

Behövs det, kan vi också göra hembesök om din tomt är riktigt udda. Frågorna är ofta många. Hur ska poolen placeras? hur stor ska den vara?

TYDLIGHET

Inget ska vara oklart när det gäller offerter, tider eller fakturor. Och det är viktigt att du förstår både fördelar som nackdelar i ditt val av pool. Kanske kan inte din dröm bli verklighet på grund av markproblem eller kostnader. Men eftersom vi är tydliga från början kan vi guida dig fram till en pool så nära drömmen som möjligt. När vi är överens har du en offert i handen inom ett par timmar.

HÖG KVALITÉ

Alla produkter som används till pooler får leva i en tuff miljö. Vi tillverkar våra egna poolstommar själva för att kunna garantera att de är konstruerade för klimat- och markförutsättningar i Sverige. Och när det gäller pumpar och övrig materiel rekommenderar vi bara det som håller tillräckligt hög kvalité. Glädjen med en pool grumlas snabbt om något inte fungerar som utlovat – stort som litet.

BRA AFFÄR - LYCKAS MED DIN POOL

Köper du pool av oss ska du inte bara känna att du får hög kvalité, du ska också känna att du gör en bra affär. Ser du att en pump eller annan produkt har lägre pris någon annanstans sänker vi priset till motsvarande nivå. Gäller vid offertläggning. (Det var vi först med i Sverige!)

Lyckas med pool direkt

GARANTI

Vi är ensamma om att erbjuda ett 3-år långt garantiskydd som ersätter felaktig produkt. Dessutom har vi 15 års garanti på våra stommar. Men tänk också på följande. Vi är ett av Sveriges största företag i branschen med över 35 år på nacken. Det hade aldrig varit möjligt om våra pooler inte levt upp till det vi utlovat.

Kontakta

EGET SORTIMENT

Vi har butik med eget sortiment vilket innebär att vi kan sälja tillbehör till bra priser. Antingen handlar du av oss direkt över disk i vår butik (och samtidigt få lite tips och råd) eller så skickar vi varorna till dig som postpaket. Hos oss hittar du allt från litet till stort.

ISOLERING ÄR BRA

Vi är ensamma om att isolera våra pooler i botten och på väggarna. Det betyder att du kan nyttja din pool ca +3-4 grader varmare med samma värmekostnader som utan isolering. Eller när du väl isolerat kan du höja standardtemperatur +25 till +28 grader och njuta av din pool oavsett väderlek.

TIDSPLANERING

När du bestämt dig för att anlägga en pool så återstår att koordinera ihop alla bitar i projektet. För att lyckas med din pool, så kan vi också hjälpa dig med planeringen. Vi ger dig gärna uppskattade prisuppgifter på samtliga delmoment som kan uppstå och vi har kollegor i branschen som ger dig prisförslag direkt om du hellre vill att de gör jobbet.

Lyckas med pool direkt

PREMIUM POOL

Klassiska markpool i alla storlekar.

ROBUST POOL

Markpool med dubbelmängd virke.

THERMOPOOL

Klassiker för betong.

Lyckas med pool direkt

LEVERANS

Vi levererar oftast poolmaterialet snabbare än någon annan i branschen. Vi har stora lager och lagerhåller många viktiga komponenter.
Att bygga själva poolen tar högst två veckor. Om du lägger till grävtid, elarbeten och övrig montering ska du inte behöva vänta mer än två månader från beslut till första dopp.

BETALNING

Vi ger dig full kontroll på betalningen. Handpenning betalar du vid orderläggning. Materialet betalar du fem dagar före leverans. Arbetet betalas allt efter färdigställandet.
Övriga arbeten faktureras separat från leverantör och oftast i efterskott.

BESIKTNING

När din pool är färdig ska du kunna njuta av den utan problem i decennier. När ni köper montage av oss, så besiktar vi poolen tillsammans med er och går igenom poolen.

Vi lämnar också över information om din pool och de produkter som finns levererat hos er. Vill du hoppa i vattnet direkt har vi tagit fram en snabbstart som med 10 steg visar hur poolen snabbt blir badklar.

SUPPORT - LYCKAS MED DIN POOL

Du kan alltid ringa, mejla eller besöka oss om du har frågor, oavsett om det handlar om när du ska hälla i klor, eller om något inte verkar vara som det ska.
Om du bygger din pool själv, är det bra att du kontaktar oss någon dag i förväg (om det gäller byggtekniska frågr) så att vi hinner ge dig ett bra svar.

Vi finns där alla vardagar för dig.

Support efter köp

POOLGUIDE

Läs mer om hur du bör tänka när du ska köpa pool. Planering av tomten, hur ska den se ut, bygga-själv eller få den monterad från oss. Du får också svar på om du behöver bygglov eller marklov.

 

POOLPROJEKT

Här får du en överblick på hur ett poolprojekt går till. Från start till mål.  Vår beskrivning är ordentlig tilltagen så var beredd att spendera en stund, ta en kopp kaffe och njut av kunskapen som är helt gratis.

 

LYCKAS DIREKT

Våra 12 punkter för att du ska lyckas med ditt poolköp direkt. Presenteras i kortform vilket gör den enkel och smart att läsa innan köp. Har du bråttom är detta en bra start för dig som ska köpa pool.

 

SÅ FUNGERAR POOL

Vill du förstå hur en pool fungerar och hänger ihop?
Då är det här du hittar informationen. Lättläst och enkelt beskrivet allt från cirkulation till rening. Bra detaljerad läsning för dig som vill fördjupa sina kunskaper.

 

POOL

Vad är en pool och hur fungerar den? Vilka typer finns och vad bör man tänka på när man ska köpa pool. Läs allt om pool på vår specialsida för dig som är nyfiken på vad som är vad.