RESERVDELAR SPABAD

Reservdelar spabad är en produkt som senaste 10 åren har ökat i efterfrågan. Poolbyggarna AB har de senaste 20 åren utbildat sig och lärt sig de befintliga system som existerar samt tagit del av nya avancerade spabadssystem. 
Vår kunskap att felsöka, laga, reparera, uppdatera, modifiera eller besikta för annan part står vi till förfogande med. Några av våra parterns är samtliga försäkringsbolag nämnt nedan.

Har du några frågor eller funderingar så använd vårt ”snabba” formulär och fyll i dina uppgifter så återkopplar vi snarast. 

Kontakta oss

GECKO - RESERVDELAR SPABAD

Bakom Gecko hittar man ett stort engagemang och tillit till ny teknik. Tillsammans jobbar tekniker, återförsäljare, tillverkare, fabrikanter för att hitta gemensamma lösningar.

I alla produkter från Gecko kan man se den röda tråden där funktion och hållbarhet är ett måste. Ingenting är utlämnat till slumpen. Poolbyggarna AB erbjuder produkter från hela Gecko´s sortiment från pumpar till tätningar.

Vi säljer spapack, paneler, pumpar, tätningar, elpatroner, sensorer, elektronik samt övriga reservdelar.

Reservdelar Gecko
Reservdelar Gecko X

BALBOA - RESERVDELAR SPABAD

Balboa ett av världens största märken för spabad. Den finns i en uppsjö av varianter och bestyckning på dess reservdelar. 

I vårt sortiment har vi de allra vanligaste reservdelarna som brukar gå sönder. Med ett par dagars väntetid har vi möjlighet beställa hem icke lagerförda produkter. 

Vi har många års erfarenhet att felsöka och avhjälpa fel på Balboa teknik.

Vi säljer spapack, panerler, cirkulationspumpar, värmare, pumpar, sensorer med mera.

Reservdelar Balboa
Reservdelar Balboa

FÖRSÄKRINGSÄRENDEN

Ibland kan olyckan vara framme. Då kan det vara skönt att veta att vi på Poolbyggarna AB har stor och gedigen erfarenenhet av att hjälpa till när det är som jobbigast. Om du har ett anmält ärende hos ditt försäkringsbolag, så hör du av dig till oss med din reparatörsrapport (skickas till oss digitalt) så ordnar vi med ett besök. 

Generellt gäller att du som försäkringstagare anmäler din skada direkt till ditt försäkringsbolag. De i sin tur skickar en reparatörsrapport, som du vidarebefordrar till oss besiktningsmän. Vi bokar in ett besök och gör en kostnadskalkyl som skickas till bolaget. Kostnanden för besöket ingår i din försäkring.)

Några av de försäkringsbolag som vi jobbar med är IF, Trygg-Hansa, Folksam, Gjensidige, ICA försäkringar, Moderna med flera.