Renovera pool - lätt som en plätt!

Renovera pool, tänker du. Absolut ska du göra det, tycker vi.
Det kan vara bra att veta att det företag men anlitar för jobbet har den erfarenheten och kunskapen som behövs för att göra ett riktigt bra jobb vid en restaurering.
Vi har under Pandemin upplevt ett uppsving i ”nya” företag i branschen som tror sig kunna hjälpa dig. Begär alltid referenser och betala aldrig i förskott. Vårt hetaste tips vid en modernisering är ändå är att känna till att våra nästan 40 år av branschkunskap är något vi alltid inkluderar i våra arbeten. Vi gör alltid en prisuppskattning innan arbetet går igång, och vi har referenser på utfört arbete. 

Det är också bra att veta att när vi på Poolbyggarna AB renoverar din pool så behöver vi inte gräva bort din gamla pool, utan kan istället använda det som redan finns (befintligt) och på så sätt göra din renovering både ekonomiskt smart och trygg.

Tills slut vill vi också nämna att en nyrenoverad pool är värd lika mycket som en ny pool i marknadsvärde. Det kan innebära många sköna slantar extra om man ska ”sälja” sitt boende. Så en liten insats ger en stor utdelning. Så när du ska renovera pool, vänd dig till ett företag med expertisen att göra rätt.

Renovera pool

Renovering ett vanligt scenario

Poolen på baksidan har stått overksam senaste tiden. Eller så har man under sena kvällar funderat på om det inte är dags att göra något åt poolstackaren.

Poolbyggarna AB får oftast ett mejl, kanske med någon bifogad bild, eller ett telefonsamtal från kunder som badar och njuter ändå fundera om man kan göra något åt situationen.

Genom att skapa oss en bild av hur gammal poolen är, vad som behöver göras, och hur lång tid det bör ta kan vi precisera en prisbild.

Prisförslag vid renovering

Vi försöker alltid att prioritera så mycket kunskap om din pool som möjligt innan vi landar i ett prisförslag. Materialet för att göra renoveringen är något vi kan få fram omgående medans antal timmar för att utföra arbetet kan ta längre tid. Vår erfarenhet gör att vi kan uppskatta kostnaden mellan tummen och pekfingret. Det ger dig som kund en fingervisning om var vi bör landa.

När det känns OK för att gå vidare signerar ni vårt prisförslag och vi bokar då in ditt arbete omedelbart. Ett ordererkännande går ut och vi ”låser”  projektet i vår kalender. Ni får sedan en uppskattad projektplan som ligger till grund för vidare arbete.

Steg för steg vid renovering

Det är först när man börjar renovera, genom att riva ner gammalt material och konstruktioner man kan få en 100% blick för hela projektet. Våra proffsiga montörer bygger, byter, uppgraderar och justerar materialet så att det passar din pool. En dialog förs mellan kund och montör så att båda parter vet vart man står.
Vid fortlöpande debitering försöker vi alltid att meddela under tiden arbetet går framåt , veckovis skicka de timmar som är gjorda. Det går såklart också bra att prata med montören på plats för att få mer information. Vi vill att informationen ska vara transparant mellan dig som köpare och oss som säljare.

Färdig - besiktning - överlämning

När poolen börjar bli klar, vill vi gärna lämna över den och samtidigt göra en besiktning. Om än ibland ockulär så också ibland med protokoll som båda parter får skriva under. Därefter är din pool klar och nu kan du njuta under många år framöver.

Den slutliga fakturan skickas nu. Den innehåller det vi kommit överens om, samt eventuellt material och timmar som uppstått efter accept av offert.
Dina garantier börjar gälla så fort fakturan är betald.