RENOVERINGSPOOL

EN RENOVERINGSPOOL VAD ÄR DET?

När man jobbat och verkat i samma bransch i snart 40 år så lär man sig mycket som inte går att lära sig genom att bara läsa manualer eller bygginstruktioner.

Vi har efter alla års slit tagit fram en lösning som vi kallar för RENOVERINGSPOOL, det är en anpassad konstruktion som lämpar sig mycket väl för att byggas inuti gamla pooler. Du behöver inte gräva bort, anpassa eller göra större ingrepp runt poolen. Genom att måttanpassa vår lösning så sparar du varje millimeter. 

Den här lösningen att renovera pool är såklart helt unikt för oss som företag att kunna erbjuda er och därför är vi lite sparsamma med information om hur det går det till. Vi är ju trots  allt ensamma om att kunna leverera en lösning som sparar pengar och dessutom fungerar och lämnar dig med en produkt som är helt ny.

Renovera pool med Poolbyggarna AB

PROBLEMET – EN ÄLDRE POOL

Ibland kan det kännas som en hopplös uppgift. Kanske har man barnbarn som man vill locka hem? eller köpt ett hus med pool på tomten? Oavsett vad som hänt kan vi berätta att om det är en riktigt pool man köpt, så går det nästan alltid att renovera upp den.

En ny renoverad pool på tomten höjer värdet på huset/tomten, sprider glädje i familjen, lockar barnbarnen och inte minst ger många minnen för livet.

VÅR LÖSNING RENOVERINGSPOOL

Mindre renovering

Först behöver vi veta om det är en mindre renovering det handlar om, som exempelvis ny liner kanske lite packningar samt en energisnål LED-lampa. Pumpar och filter och kanske ett fräscht överdrag. Det löser vi utan större problem. Det mesta finns på lager för direkt leverans och vill du ha hjälp har vi egna montörer.

Större renovering – poolrenovering

För detta ändamål har vi skapat en unik lösning.  Vår unika  renoveringspool är lika smart som den är rejäl. Och den fungerar, vi har över 40 års erfarenhet av att rädda äldre och sämre pooler. Så höj värdet på huset, sprid glädje, och rädda poolen.

Vi kallar vår lösning för renoveringspool och har sålt många av dessa till  nöjda kunder. Men vi ska också säga att du kanske inte behöver köpa en stomme, det kanske räcker med ny liner, nya packningar, eller kanske en översyn på tekniken? Oavsett så hjälper vi er att ta fram en lösning som passar er.

HUR GÖR JAG FÖR ATT FÅ PRIS?

Ni fyller i vårt formulär (prisförslag) så att vi har lite bakgrundsinformation om er pool. Baserat på informationen så återkommer vi antingen med ett prisförslag eller kanske ett telefonsamtal för att träffas vid poolen. Bästa tiden för att renovera pool är på höst och vinter men vi hjälper dig oavsett årstid.

Vid ett besök hemma hos er, så konstaterar vi vilka arbeten som måste utföras och erbjuder er vilka val som man kan göra.
Tillsammans hittar vi en perfekt lösning. Låt oss hjälpa er!

TIDIGARE KUNDER

”Jättebra kundservice, trevliga och duktiga montörer. Vi har fått bra och snabb hjälp med vårat Swimspa från beställning till leverans och allt därefter.
Rekommederas!”
Sandra 
2022-09-01

”Fick offert i januari och la en beställning för montering på specifikt datum i juni. Poolen stod klar till midsommar som utlovat i januari, toppen! Proffsiga och trevliga montörer samt att poolen blev precis så bra som jag hoppades på.”
Mattias
2023-08-18

”Extremt hög tillgänglighet. Fantastisk kundservice, trevlig personal – men framförallt riktigt riktigt proffsigt resultat. Håller vad de lovar och tydlig kommunikation. Varm rekommendation från mig!”
Susanne
2023-07-06

”Proffsig personal som tar sig tid att svara på frågor. Bra priser, och håller vad de lova”
Peter E
2021-06-18

blank

Renoveringsstomme för norden

När vi renoverar en pool så börjar vi med att göra ett hembesök. Vi konstaterar att poolen är av en sådan typ att den går att rädda därefter specificerar vi ett prisförslag så att ni redan innan vet på ett ungefär vad det kommer att kosta.

Sedan använder vi så mycket som möjligt av befintligt material för att spara dig pengar.

Ta i trä, så att säga. Än så länge har vi inte stött på något objekt som vi inte kunnat rädda. En moderniserad, ny fräsch pool på tomten så har du återigen höjt marknadsvärdet på huset. Och under tiden du går och funderar på försäljning så kan du njuta av ett dopp i blå.

Montering

Samma A-klassade virke som i våra övriga poolkonstruktioner men här bygger vi ihop poolen i små delar som vi sedan syr ihop till en komplett lösning. Väljer du vår renoveringsstomme så har du allt som behövs för att göra en gammal pool till ny och ingen kommer se skillnaden.

I första anblicken av vår stomme kan den se enkel ut, men ibland är det geniala väldigt enkelt så är det. Då många av våra kollegor i branschen vill veta mer om vår renoveringsstomme kan vi inte avslöja för mycket därav är vi lite mer sparsamma med bilder och ritningar. För dig som är nyfiken får gärna besöka vår butik så går vi in på detaljnivå och förklarar varför det fungerar.

Konstruktion

Att göra en poolkonstruktion hållbar och med sikte på att hålla många år kräver en del finurliga lösningar. Den här lösningen fungerar.
När allt har kontrollmätts och allt stämmer går man på med såg och kapar ut för de pooldetaljer man köpt till. (eller använder de gamla befintliga)

För dig som har en pool och funderar på att renovera – den här stommen fungerar och sparar dig massor av pengar.