renoveringsstomme rädda din pool

PROBLEMET
Det kan kännas som en hopplös uppgift. En gammal pool ser ledsen och tråkig ut och man tror att det är omöjligt att få den i tipp-topp skick. Kanske har man barnbarn som man vill locka hem? eller tagit över ett hus med pool på tomten? Oavsett vad som hänt kan vi berätta att om det är en kvalitetspool så går det nästan alltid att renovera upp den.

En ny pool på tomten höjer värdet på huset/tomten, sprider glädje i familjen, lockar barnbarnen och inte minst ger många minnen för livet.

 

LÖSNINGEN

Mindre renovering
Först behöver vi veta om det är en mindre renovering som exempelvis ny liner, kanske lite packningar samt en lampa. Pumpar och filter och kanske ett fräscht överdrag. Det löser vi utan större problem. Det mesta finns på lager för direktleverans och vill du ha hjälp har vi egna montörer.

Större renovering
För detta ändamål har vi skapat en unik lösning.  Vår renoveringstomme är lika smart som den är stabil.
Och den fungerar, vi har över 30 års erfarenhet av att rädda äldre och sämre pooler. Så höj värdet på huset, sprid glädje, och rädda poolen.

Vi kallar vår lösning för renoveringsstommen och har sålt många av dessa till  många nöjda kunder. Men vi ska också säga att du kanske inte behöver köpa en stomme, det kanske räcker med ny liner, nya packningar, eller kanske en översyn på tekniken? Oavsett så hjälper vi er att ta fram en lösning som passar er.

HUR GÖR JAG FÖR ATT FÅ PRIS?

Ni fyller i vårt formulär (prisförslag) så att vi har lite bakgrundsinformation om er pool. Baserat på informationen så återkommer vi antingen med ett prisförslag eller kanske ett telefonsamtal för att träffas vid poolen.

Vid ett besök hemma hos er, så konstaterar vi vilka arbeten som måste utföras och erbjuder er vilka val som man kan göra.
Tillsammans hittar vi en perfekt lösning. Låt oss hjälpa er!

Nyfiken på ett ungefärligt pris?
Fyll i vårt formulär så återkommer
vi med ett prisförslag.

TIDIGARE KUNDER

”Jättebra kundservice, trevliga och duktiga montörer. Vi har fått bra och snabb hjälp med vårat Swimspa från beställning till leverans och allt därefter.
Rekommederas!”
Sandra 
2021-09-01

”Fick offert i januari och la en beställning för montering på specifikt datum i juni. Poolen stod klar till midsommar som utlovat i januari, toppen! Proffsiga och trevliga montörer samt att poolen blev precis så bra som jag hoppades på.”
Mattias
2021-08-18

”Extremt hög tillgänglighet. Fantastisk kundservice, trevlig personal – men framförallt riktigt riktigt proffsigt resultat. Håller vad de lovar och tydlig kommunikation. Varm rekommendation från mig!”
Susanne
2021-07-06

”Proffsig personal som tar sig tid att svara på frågor. Bra priser, och håller vad de lova”
Peter E
2021-06-18

renoveringsstomme för nordiskt klimat

När vi renoverar en pool så börjar vi med att göra ett hembesök. Vi konstaterar att poolen är av en sådan typ att den går att rädda.
Vi specificerar ett prisförslag så att ni redan innan vet på ett ungefär vad det kommer att kosta.

Vi använder sedan så mycket som möjligt av befintligt material för att spara dig pengar.

Ta i trä, så att säga. Än så länge har vi inte stött på något objekt som vi inte kunnat rädda. Med en ny fräsch pool på tomten så har du återigen höjt marknadsvärdet på huset. Och under tiden du går och funderar på försäljning – så kan du njuta av ett dopp i blå.

Prisförslag på 1 minut

Klicka i vårt formulär så får du snabbt koll på priset.

MONTERING

Vi använder samma A-klassade virke som i våra övriga poolkonstruktioner men här bygger vi ihop poolen i små delar som vi sedan syr ihop till en komplett lösning. Väljer du vår renoveringsstomme så har du allt som behövs för att göra en gammal pool till ny och ingen kommer se skillnaden.

I första anblicken av vår stomme kan den se enkel ut, men ibland är det geniala väldigt enkelt så är det. Då många av våra kollegor i branschen vill veta mer om vår renoveringsstomme kan vi inte avslöja för mycket därav är vi lite mer sparsamma med bilder och ritningar. För dig som är nyfiken får gärna besöka vår butik så går vi in på detaljnivå och förklarar varför det fungerar.

KONSTRUKTION

Att göra en poolkonstruktion hållbar och med sikte på att hålla många år kräver en del finurliga lösningar. Den här lösningen fungerar.
När allt har kontrollmätts och allt stämmer går man på med såg och kapar ut för de pooldetaljer man köpt till. (eller använder de gamla befintliga)

För dig som har en pool och funderar på att renovera – den här stommen fungerar och sparar dig massor av pengar.