KONTAKTA OSS

Kontakta Poolbyggarna AB när det passar dig. Vi har flera olika sätt att träffas.
Det vanligaste sättet är att besöka oss i vår butik/showroom i Kungsängen.

 

Där har vi fullt lager och tillräckligt med utrustning för att hjälpa till med de svåraste problemen.

Det går också att ringa oss på 08-581 666 33 och direkt välja vilken avdelningen du vill prata med,  eller om du vill att vi tar kontakt med dig.

 

Fyll i vårt formulär och klicka på ”skicka”.

Resten går på automatik. 

 

Tveka inte höra av dig, ingen fråga är för liten!
Kontakta

NÅGRA AV VÅRA LÖSNINGAR PÅ POOLER

Vi bygger klassiska markpooler

PREMIUM

Klassisk markpool som vi tagit fram själva och producerar i Sverige. A-klassat virke för svenskt klimat och mark. Hållbar konstruktion med rejäla reglar, perfekt för gör-det-själaren som vill spara.

Priser från ca 60.000:-

ROBUST

Vår kraftigaste poolstomme för dig som vill ha det där lite extra materialet för att exempelvis bygga trall eller andra lösningar. (Går att gjuta i botten och då få en lösning som kan stå delvis ovanmark.) Pris från ca 74.000:-

THERMO

Thermopool – en blivande klassiker i poolbranschen. När man använder sig av thermoblock i cellplast behövs inte lika mycket betong och jobbet blir billigare än en helgjuten pool.  Denna är perfekt för pooler ovanmark.

RENOVERA

Vi har erfarenheten och kunskapen att renovera gamla pooler. Du kommer efter en renovering inte kunna se skillnaden mellan en ny och renoverad pool. Dessutom höjer du värdet på tomten/huset.

KONTAKTA OSS SÄSONGSBETONAT

Det kan vara bra att känna till att vår arbetsbelastning är ojämn under årets alla månader. Under kalla årstiden har vi mindre att göra och lättare att nå per telefon.

Högsäsong (april-september)
Under högsäsong har vi svårt att svara i telefon på dina frågor. Men fyll gärna i vårt formulär så ringer vi upp dig när vi är klara med kunden i butiken. Vi försöker prioritera kunder som tagit sig till butiken innan telefonsamtal. Men lämna meddelande vi ringer upp!

Lågsäsong (oktober – mars)
Under vår lågsäsong har vi större möjlighet att hjälpa till på telefon och med videomöten. Eller kom förbi på en kaffe och kaka. Vi kanske kan hjälpa dig något på plats?