Begränsad kampanj - upp till 25% i rabatt på poolpaket

LINERFÄRGER

En del av pool-livet är att välja bland alla linerfärger som din framtida pool kan ha. Det finns många färger och val och kan såklart vara svårt att välja. De mest populära linerfärgerna är turkos (enkelfärgad) samt blå mosaik. Sedan 2019 har grå mosaik vuxit sig stark och är på väg att ersätta den blåa mosaiken.

Här är ett par exempel på vilka färger som är populärast bland våra kunder. Samtliga liner vi säljer har extra skyddslack för att ge dig den längsta tänkbara hållbarheten. Läs gärna mer under  service – ”linerskötsel” om hur du tar tillvara på din liner och hur du kan förlänga livstiden på din produkt.

Linerfärger

Linerfärger i en enda kulär

Den klassiska linerfärgen är turkos. Den ger varma känslor mot medelhavet och på kvällarna när lamporna lyser i poolen får du ett härligt ljussken på trädtoppar, och husfasader. Visste du att en liner går att sträcka 6 gånger sin egen längd?

Turkos

Blå

Pool

Ljusgrå

Pool

Mörkgrå

Linerfärger med mönster

Populärast bland mönstrade liners är blå mosaik som linerfärg. Det många inte känner till är att en mönstrad liner är gjort på en vit liner med mönstrat tryck. Var därför extra noga med din linerskötsel.

Blå mosaik

Sand mosaik

Grå mosaik

Svart mosaik

Garanti

Marmorerad

Carrara

Carrara

Granit

Granit *NYHET*

Prisförslag

På 1 minut har du ett förslag.