FÖRSÄKRINGBOLAG

Det är tack vare vår kompetens och kunskap som gör att vi dagligen jobbar och hjälper alla större försäkringsbolag. Om du har en skada på din pool, eller spabad eller kringutrustning så kan vi hjälpa dig.

1. Det första du behöver göra är att anmäla skadan till ditt försäkringsbolag.

2. Sedan tar ni kontakt med oss på service@poolbyggarna.se eller ringer oss på service 08-581 666 33 (tryck #2).

Se din swimmingpool digitalt innan du gjort ditt köp! pool & spabad

INGEN IDÉ ATT STRESSA

Att drabbas av en försäkringsskada kan vara mycket stressande och kännas överväldigande. Men det är viktigt att veta hur man ska gå tillväga för att anmäla försäkringsskadan för att kunna få ersättning för skadan. I detta inlägg kommer vi att ge en kort översikt över hur man kan gå tillväga för att anmäla en försäkringsskada.

blank

SÅ HÄR GÖR DU

 

Kontakta försäkringsbolaget:

Det första steget när du drabbas av en försäkringsskada är att kontakta ditt försäkringsbolag. De kan ge dig instruktioner om hur du ska gå tillväga för att anmäla skadan.

 

Samla bevis:

För att få ersättning för skadan behöver du samla bevis för skadan. I det flesta fall bör du kontakta Poolbyggarna AB – serviceavdelning för att konkret få information om hur du går vidare.

 

Fyll i ansökningsformulär:

Försäkringsbolaget kommer att be dig att fylla i ett ansökningsformulär för att anmäla försäkringsskadan. Se till att fylla i alla nödvändiga uppgifter och bifoga bevis på skadan.
Rapporter som Poolbyggarna AB ska fylla, kan skickas digitalt direkt till service@poolbyggarna.se

Invänta beslut: Försäkringsbolaget kommer att utreda ditt ärende och fatta beslut om huruvida du är berättigad till ersättning. Detta kan ta några dagar eller veckor, beroende på omständigheterna. Om du inte hört något på en stund går det bra att ringa ditt försäkringsbolag och fråga direkt.

 

Godkänn erbjudande eller överklaga:

Om försäkringsbolaget godkänner ditt anspråk kommer de att erbjuda dig en ersättning. Om du inte är nöjd med erbjudandet kan du överklaga beslutet och försöka förhandla om ett bättre erbjudande.

 

Att anmäla en försäkringsskada kan vara en process som tar tid och kräver tålamod. Men genom att samla bevis och fylla i ansökningsformuläret korrekt, kan du öka dina chanser att få ersättning för skadan.

 

Tveka inte att ta kontakt med ditt försäkringsbolag om du har frågor eller behöver hjälp med att anmäla en försäkringsskada.