robust KLASSISK MARKPOOL

Vår Robust pool innehåller dubbelt så mycket A-klassat virke som övriga modeller. Den går utmärkt att bygga själv eller om man önskar få hjälp med montaget. Den kommer färdigkapad och A-klassad direkt från vår fabrik. Genom egentillverkning av stommarna kan vi hålla priset nere och kvalitén extremt hög.

Väljer du vår robust pool så behöver du inte känna att du ger dig in på okänt vatten. Denna är optimal för vårt nordiska klimat. Den ska placeras helt nergrävd i mark för att göra mest nytta konstruktionsmässigt. För dig som vill/kan så går det utmärkt att själv bygga vår klassiska robust pool hemma och spara hela beloppet för montaget. Alternativt om du vill spara ryggen så hjälper vi dig att bygga klart poolen på en vecka eller två. Du bestämmer själv – vi hjälper dig.

Robust pool från Poolbyggarna AB

MONTERING ROBUST POOL

Fördelen med att få poolen monterad från oss på Poolbyggarna är att vi står för garantierna på montaget om något skulle hända de första åren. Kostnaden för montaget får du i samband med att du begär en offert från oss. Hos oss får du bättre priser jämfört med våra kollegor i branschen.

Färdigkapade paktet finns för alla möjliga storlekar, även specialmått.
Ett paket innehåller virke, plywood, konsoler samt allt för att fästa ihop paketet. Vi kan naturligtvis göra ett pris på andra storlekar efter dina mått. Hör av dig till oss så hjälper vi till.

ROBUST POOL KONSTRUKTION

Att göra en poolkonstruktion hållbar och med sikte på att hålla många år kräver en del finurliga lösningar. Den lösning som vi erbjuder har sålts i mer än 40 år.
Den kan som mest sticka upp ur marken 15-19 cm. Behöver motfyllnad.

Konstruktionen innebär att man reser ett antal förkonfigurerade delar av poolstommen, varvid man låser dessa i våra konsoler som är galvaniserade. När bottenreglar och konsoler är låsta går man vidare och reser liggande reglar och plywoodskivor till man slutligen har fått ihop en ”låda” som blir stommen till din familjepool.

När allt har kontrollmätts och allt stämmer så går man på med såg och kapar ut för de pooldetaljer man köpt till. Det går lätt att anpassa vår Guldstomme till att knyta an till ett befintligt altandäck och ändå får en nedgrävd pool som håller under många år. I vår montageanvisning får du alla detaljer som behövs för att få det snyggt och bra.

Poolkonstruktion för nordiskt klimat

Robust pool - grunden

Konsoler i svenskt stål rostfritt behandlade och klara för att stå emot vattentryck.

blank

Dessa L-stöd skapar det mottryck som behövs för att poolen ska få en lång livstid. Reglar monteras för att få stadga.

blank

Där trycket är som högst har vi dubbla lager reglar för att kunna stå emot. Det är vi ensamma om i branschen.

Robust pool

Kortsidorna på robust pool knyts ihop med konsoler och bleck för att skapa en barriär av mottryck. Stående reglar för att klara mottryck.

blank

Plywood (A-klassad såklart) och övriga reglar knyter ihop poolen och gör den klar för liner.

Robust pool

En pool med vatten och några lampor gör skillnaden. Notera hur enkelt det är att montera trall direkt an.

PASSA PÅ - FÅ ETT PRISFÖRSLAG - UTAN KOSTNAD


.

.

POOLGUIDE

Läs mer om hur du bör tänka när du ska köpa pool. Planering av tomten, hur ska den se ut, bygga-själv eller få den monterad från oss. Du får också svar på om du behöver bygglov eller marklov.

 

POOLPROJEKT

Här får du en överblick på hur ett poolprojekt går till. Från start till mål.  Vår beskrivning är ordentlig tilltagen så var beredd att spendera en stund, ta en kopp kaffe och njut av kunskapen som är helt gratis.

 

LYCKAS DIREKT

Våra 12 punkter för att du ska lyckas med ditt poolköp direkt. Presenteras i kortform vilket gör den enkel och smart att läsa innan köp. Har du bråttom är detta en bra start för dig som ska köpa pool.

 

SÅ FUNGERAR POOL

Vill du förstå hur en pool fungerar och hänger ihop?
Då är det här du hittar informationen. Lättläst och enkelt beskrivet allt från cirkulation till rening. Bra detaljerad läsning för dig som vill fördjupa sina kunskaper.

 

POOL

Vad är en pool och hur fungerar den? Vilka typer finns och vad bör man tänka på när man ska köpa pool. Läs allt om pool på vår specialsida för dig som är nyfiken på vad som är vad.

 

”Jättebra kundservice, trevliga och duktiga montörer. Vi har fått bra och snabb hjälp med vårat Swimspa från beställning till leverans och allt därefter.
Rekommederas!”
Sandra 

”Extremt hög tillgänglighet. Fantastisk kundservice, trevlig personal – men framförallt riktigt riktigt proffsigt resultat. Håller vad de lovar och tydlig kommunikation. Varm rekommendation från mig!”
Susanne

”Fick offert i januari och la en beställning för montering på specifikt datum i juni. Poolen stod klar till midsommar som utlovat i januari, toppen! Proffsiga och trevliga montörer samt att poolen blev precis så bra som jag hoppades på.”
Mattias

”Proffsig personal som tar sig tid att svara på frågor. Bra priser, och håller vad de lova”
Peter E

Vi kontaktar dig!

Poolbyggarna AB om oss