BILDER FRÅN KUNDER

Poolbyggarna är stolta över att visa upp några av de senaste poolprojekten som vi har genomfört. Vi förstår att det inte alltid är lätt att ta bra bilder när man själv är mitt i ett projekt, men vi är tacksamma för de bilder som våra montörer kan ta från höften för att visa upp våra pooler i aktion.

Vi tror på att uppmuntra och stödja våra kunder att ta en aktiv roll i att visa upp sina pooler. Vi vet att när du har haft din pool i ett år eller mer, så brukar man ha ”fixat” till detaljerna runt poolen och är stolt över resultatet. Därför uppmuntrar vi dig att skicka in dina egna bilder på hur din pooldröm blev verklighet, och vi blir alltid imponerade när vi får bilder från våra kunder.

För att belöna våra referenskunder för att visa upp sina pooler, erbjuder vi gratis poolkemi under nästa säsong till de som skickar in poolbilder till oss om du blir utvald och representerad här. Om du vill visa upp din pool och samtidigt få lite extra hjälp med poolunderhållet, mejla oss på info@poolbyggarna.se med dina poolbilder.

Vi ser fram emot att se dina bilder och hoppas att du vill bli en av Poolbyggarnas referenskunder!

Referensbilder

PREMIUM POOL

Klassiska markpool i alla storlekar.

ROBUST POOL

Markpool med dubbelmängd virke.

THERMOPOOL

Klassiker för betong.