Hydropool är ett spabadsmärke från Nordamerika med över 40 års erfarenhet inom branschen. Sedan slutet på 1970-talet har Hydropool vuxit till en av världens mest välrenommerade tillverkare av spabad och levererar idag sina produkter till flera hundra länder över hela världen.

 

I Sverige har Hydropool blivit en populär och välkänd aktör på marknaden, med många återförsäljare och serviceställen som erbjuder försäljning och support för kunderna.

 

Hydropool erbjuder tre olika serier av spabad som passar olika behov och preferenser: ”Self-Clean”, ”Serenity” och ”Swimspa”. Varje serie är utformad med den senaste tekniken och de högsta kvalitetsstandarderna för att ge kunderna den ultimata spaupplevelsen.

 

Oavsett vilken serie man väljer, kan man vara säker på att man får ett spabad som är byggt för att hålla och som ger en lyxig och avkopplande upplevelse.

Hydropool logotype

SERENITY

Serenity-serien är uppdaterad med ny teknik och n ny design. Kanadensisk toppkvalitet har aldrig varit så tillgängligt som nu. Det bevisar inte bara de nöjda kunderna utan även de generösa garantierna som ingår.
Hydropools spabad har dessutom fokus på massage och komfort med högsta kvalitet i munstycken och pumpar. Med eller utan liggplats, för få eller flera – du väljer. Det är ditt drömbad.

SELFCLEAN

SelfCleaning-serien är utrustad med Hydropools patenterade bottenrening. Badet har en inbyggd bottendammsugare och reningssystemet rensar inte bara ytvattnet utan renar 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten. 

En av många fördelar är att filtret sitter utanför badytan och du slipper smutsa ner när du byter filter.
Smart tycker vi, vad tycker du?

SWIMSPA

Swimspa-serien är en unik pool med möjlighet att motionssimma året runt. Med en reglerbar jetström blir vattnets kraft ditt motstånd och du slipper onödiga vändningar. Swimspa ger utrymme för både lek, bad och simning i tempererat vatten.

Visste du att Poolbyggarna AB har specialist-kompetens och kan därför koppla in effektiva värmepumpar som till låg kostnad värmer ditt swimspa?

HYDROPOOL

Hydropool startades av Dale Papke runt 1978 i på landsbygden i Ontario, Kanada. Sedan dess har företaget utvecklat sig till att bli en ledande tillverkare av högkvalitativa spabad med en global räckvidd.

Företaget har en passion för innovation och kundservice, vilket har lett till att de har vunnit flera utmärkelser genom åren.

Hydropool är också en av de få tillverkare som producerar sina spabad i Nordamerika och har en omfattande service- och återförsäljarnätverk runt om i världen.
Företaget erbjuder tre olika spabadsserier, inklusive självrengörande spabad, serenity-spabad och swimspa, alla byggda med den senaste tekniken och de högsta kvalitetsstandarderna för att ge kunderna en lyxig spaupplevelse.

blank
Hydropool Poolbyggarna AB

JACUZZI

Ordet ”Jacuzzi” används ibland som ett generiskt namn för spabad eller bubbelbad, eftersom Jacuzzi var en av de första tillverkarna som populariserade spabad på 1960-talet.

Jacuzzi är faktiskt en varumärkesnamn, som används för att beskriva spabad som tillverkats av Jacuzzi-varumärket. Jacuzzi spabad är känt för sin höga kvalitet, teknik och design och är ett av de mest välkända och ansedda varumärkena på marknaden.

Men eftersom Jacuzzi var det första företaget som lanserade en produkt med bubblor i, används namnet ibland som ett generiskt namn för spabad eller bubbelbad oavsett märke. Detta är dock inte helt korrekt, eftersom det finns många andra tillverkare som erbjuder högkvalitativa spabad och bubbelbad bland annat Hydropool.

HYDROPOOL TILLVERKNING

Spela video om Hydropool

SPABAD ELLER SWIMSPA

Spela videoklipp

SELF-CLEANING

Spela video om Swimspa
Hydropool

PLACERA SPABAD UTOMHUS

Vid installation av spabad utomhus är det viktigt att ha en jämn och tålig yta som kan bära tyngden av det vattenfyllda badet och de människor som badar. Det vanligaste är att placera spabadet på marksten, trädäck eller altan i anslutning till huset.

 

Om man vill integrera spabadet i en träaltan bör man ha en altan som är tillräckligt hög för att ge plats för att komma åt maskindelen på spabadet. Det är också möjligt att sänka ner badet delvis för att göra det lättare att kliva in.

 

Det går även bra att ha spabadet fristående på gräs, grus, sten, asfalt eller liknande underlag.

 

Några saker att tänka på

 • Skapa en jämn och tålig yta som kan bära tyngden av spabadet och badande.
  Detta kan kräva förberedelser som att jämna ut marken, lägga marksten
  eller annat lämpligt underlag för att skapa en stabil yta. Det är
  viktigt att underlaget är tillräckligt starkt och inte ger vika under
  belastningen av spabadet.
 • Välja rätt underlag, som marksten, trädäck, altan eller andra lämpliga material.
  Det är viktigt att välja ett underlag som är tåligt nog att klara av
  tyngden från spabadet och de personer som ska bada. Marksten, trädäck
  och altan är vanliga alternativ som ger en stabil grund för spabadet.
 • Se till att altanen är tillräckligt hög om man vill integrera spabadet i träaltan.
  Om man vill integrera spabadet i en träaltan är det viktigt att ha en
  altan som är tillräckligt hög för att ge plats för att komma åt
  maskindelen på spabadet. Det är också viktigt att altanen är
  tillräckligt stark och tålig för att klara av belastningen från spabadet
  och de personer som ska bada.
 • Fundera på hur långt man vill sänka ner badet för att göra det lättare att kliva i.
  En vanlig installationsteknik är att sänka ner spabadet delvis för att
  göra det lättare att kliva in i badet. Hur djupt spabadet ska sänkas ner
  kan variera beroende på personliga preferenser och behov.
 • Placera spabadet på en plats som ger god åtkomst till maskindelen för underhåll och service.
  Det är viktigt att spabadet placeras på en plats som ger god åtkomst till maskindelen för underhåll och service. Detta kan vara en viktig faktor när man väljer en lämplig plats för spabadet, särskilt om man vill undvika att behöva flytta det senare för underhållsändamål.
Hydropool spabad med Poolbyggarna AB
Hydropool spabad för utomhus bruk

LETAR DU SPABAD FÖR UTOMHUSBRUK?

Då har du hittat rätt. Poolbyggarna som ÅF för Hydropool erbjuder ett exklusivt spabad och av hög kvalité. Vår idé med spabad är nytänkande och främjar till både nöje och träning.

 

Det innebär att du som längtar efter att avnjuta stjärnhimlen i mitten av vinterhalvåret, i ett varmt och bubblande spabad kan göra det med alla våra olika modeller av spabad utomhus. Det kanske till och med är viktigt för dig att kunna motionera eller träna för rehabilitering? Du kan då bada och simma året om med vårt spabad av den enkla anledningen att dessa är skräddarsydda för vårt nordiska klimat..

MATERIAL I SPABAD

Någonting som kan vara fördelaktigt att tänka på vid köpet av spabad är även att välja ett bad med bra cirkulationslösning. En cirkulationspump bibehåller vattnet i ständig rörelse vilket också gör det friskt oavsett hur ofta du badar. Det finns en del andra aspekter att ta hänsyn till, exempelvis kontroll på energiförbrukningen på pumpen samt hur mycket pumpen låter innan köp. Fortsättningsvis påverkas underhållet av de yttermaterial som spabadet är klätt i. Ett spabad som ska stå utomhus med träpanel har sina för- och nackdelar precis som allt annat. Det kan därför vara lönsamt att läsa på innan vad som passar bäst till den miljö där du önskar installera ditt spabad utomhus.

SE/KLÄMMA PÅ SPABAD

Vidare, kan det vara bra att ta sin tid innan du bestämmer vilket spabad utomhus som passar dig bäst. Väg för- och nackdelar. Provsitt alla spabad. Om du har barn kommer de växa och bli större, då kan det vara bra med lite framförhållning vad gäller storlek på utebadet. Det kan även vara bra att känna till alla dina alternativ. Exempelvis, hos oss kan du hitta olika modeller samt storlekar på ditt spabad tillsammans med olika funktioner. Du kanske vill ha ett swimspa för att kunna motionera eller använda det som en pool under hela året oavsett väder? Eller så kanske du vill ha ett traditionellt utespa där du kan bubbla året om. Gör din undersökning hos oss och ta reda på vilket spabad som gynnar dig och dina förväntningar bäst.

blank

ozongenerator/ozonator

En ozongenerator är en fantastisk apparat som kan förvandla ditt spabad till en friskare och mer avkopplande plats. Ozon är en gas som har en enastående förmåga att rengöra vattnet från skadliga bakterier, virus och andra föroreningar. Genom att installera en ozongenerator i ditt spabad kan du vara säker på att du badar i vatten som är helt rent och fritt från skadliga ämnen.

En ozongenerator fungerar genom att omvandla syre till ozon med hjälp av en högspänningsladdning i en ozoncell. Ozonet sprids sedan i vattnet, där det eliminerar bakterier och andra skadliga föroreningar. Detta leder till en mycket renare och friskare badupplevelse.

fördelar med ozon

Det finns flera fördelar med att använda en ozongenerator i ditt spabad. För det första är det en mycket effektiv metod för att rengöra vattnet, vilket minskar risken för sjukdomar och infektioner. För det andra behöver du inte använda lika mycket kemikalier, vilket gör det mer miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt. Dessutom är ozon en naturlig rengöringsmetod som inte lämnar några kemiska rester i vattnet.

För att få ut det mesta av din ozongenerator är det viktigt att följa tillverkarens instruktioner. Se till att byta ut ozoncellen i tid och rengör regelbundet generatorn för att hålla den i toppskick.

Kort sagt kan en ozongenerator för spabad hjälpa dig att skapa en renare, friskare och mer avkopplande badupplevelse. Om du vill ha ett spabad som alltid är klart och inbjudande, är en ozongenerator det självklara valet. Så vad väntar du på? Investera i en ozongenerator och njut av en härlig och avkopplande badupplevelse!

TRYGG LEVERANTÖR

Att köpa spabad är en större investering. Då är det viktigt att det företag man köper sin produkt av är en trygg, säker och tillförlitlig leverantör.  Vi har minst 40 års brancherfarenhet av att;  sälja, underhålla, och reparera spabad. Vi är också besiktningsmän för flertalet försäkringsbolag om olyckan är framme.